Optakt kommende kampe (ligaherrer)

Vanløse – Copenhagen
Sidst de to hold mødtes var det i pokalen, og der fik Vanløse en sejr der sikrede dem deltagelse i final4. Nu hedder det sidste chance for Vanløse, hvis de skal med i mellemspillet. Så en sejr er et must. Omvendt, så er Hvidovre med en sejr sikre på mellemspillet.

Copenhagen – Hvidovre
Det omvendte opgør endte med en 10-8 sejr i en forrygende kamp hvor Copenhagen førte 7-1! Det er andenpladsen der står på spil til mellemspillet, forudsat Hvidovre onsdag slog Vanløse. Hvidovre skal vinde med 3 mål, for at snuppe 2.pladsen foran Copenhagen.
2.pladsen giver 2 point med til mellemspillet!

Rødovre – Benløse
Hjemmeholdet har som sådan gjort det fint, trods nederlag i alle fem kampe, ja så har det været i kampe hvor Rødovre ikke er blæst ud. I snit ender kampene 4-6. Nu gælder det topholdet Benløse, og de lukker ikke mange mål ind, så Rødovre får det mere end svært.

Frederikshavn – Århus
Den omvendte kamp endte med en 1-26 sejr til Frederikshavn, hvilket var største sejr i ret mange år i ligasammenhæng. Hos hjemmeholdet har de en måltyv, der nok har set denne kamp som en der bolstre statistikken. Århus har ikke scoret mange mål i denne om end de i seneste kamp lavede hele 9 stykker i 9-14 kampen mod Strandby.

Sunds – Strandby
Sunds har fokus på mellemspillet, og de skal snuppe en sejr hjemme mod Strandby, der omvendt kæmper for at hente point i deres kamp for 3.pladsen, der giver adgang til mellemspillet. Det er en svær opgave, den omvendte kamp endte med en 1-9 sejr til Sunds.

AaB – Brønderslev
Det bliver spændende, for begge hold har ambitionen om 3.pladsen i ligaen, og den giver adgang til mellemspillet!
Brønderslev har en kraftig stigende formkurve, men de skal vinde, for de har kun tre kampe tilbage i grundspillet. AaB på den anden side ved de ligeså skal vinde, for at holde fast i 3.pladsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.