Weekendens ligakampe kort (damer)

Weekenden bød på to kampe i vest, og fire kampe i øst.

Vest.
Aalborg Flyers – ÅFK 2-8 (1-2, 1-3, 0-3).

Flyers har ikke haft det nemt i denne sæson, derfor har holdet arbejdet målrettet på at skære ned på de tocifrede nederlag. Gæsterne fra Århus, var mødt op med et noget reduceret hold, og der gik da heller ikke lang tid før at det første mål indtraf, det var hjemmeholdet som kom foran 1-0. Kampen tegnede sig til at være noget mere lige, end hvad gæsterne fra Århus havde regnede med.
Århus når at lave to mål i første periode, som ender 1-2.
Gæsterne var i overtal et par gange, men et stærkt Flyers hold, formåede at holde gæsterne fra at score. Århus sad lidt mere på spillet i løbet af kampen, og i tredje periode fik de scoret efter blot 50 sekunder, til 2-6. Århus laver to mål mere, og vinder kampen 2-8, men det var samtidig også en lille sejr til hjemmeholdet fra Aalborg Flyers, da de i deres anden kamp, holder sig under et tocifrede nederlag.

Frederikshavn Blackhawks – AaB 3-5 (0-0, 1-3, 2-2).
Det var to tophold, som kæmpede for hver en meter, for at få point. AaB fik tilkendt et straffe ret tidligt i kampen, men formåede ikke at score på det, så det var en helt åben første periode. Kampen blev spillet i et meget højt tempo, hvor Blackhawks spillede en af deres bedste defensive kampe, med en utrolig stærk Stine Moselund på mål. AaB var spilstyrende i det meste af kampen, men et stærkt kæmpende hjemmehold, får styret AaB derhen hvor de ville have dem. Det var absolut en tættere kamp end i deres sidste opgør, og kampen var resultat mæssigt helt lige, til midten af tredje periode. I de sidste ti minutter, ligger AaB et massivt pres på hjemmeholdet, som Blackhaws ikke kan modstå, og trækker fra med to mål, med blot få minutter tilbage.

Øst.
FFK – Jægerspris 2-3 (0-2, 1-1, 1-0).

Denne kamp blev en utrolig tæt affære, dog med et lille overtal af spil, til hjemmeholdet fra FFK. Hjemmeholdet var dog ikke rigtig farlige foran Jægerspris’s mål, her var gæsterne gode til at lukke ned for FFK. Jægerspris’s unge piger, var super skarpe i deres spilvendinger, og FF Københavns damer havde lidt svært ved at følge med tilbage, hvilket de udnyttede med to mål i første periode. I starten af tredje periode, får hjemmeholdet reduceret til 2-3, så kampen var helt åben igen. Med blot fem minutter tilbage, får gæsterne fra Jægerspris en udvisning, og trods et par kvalificerede afslutninger af FFK, så formåede de ikke at udnytte overtalssituationen, og kampen ender 2-3 til Jægerspris.

Hvidovre – Sydsjælland 13-1 (1-0, 7-1, 5-0).
Hvidovre havde lavet lidt om på deres formationer, i deres hjemmekamp, mod et stærkt Sydsjælland hold. Hjemmeholdet havde lidt udfordringer i første periode, de skulle lige finde hinanden, og det gjorde det ikke nemmere af, at gæsterne fra Vordingborg stod en stærk defensiv. I anden periode trykkede Hvidovre’s tre kæder mere på, de fik hurtigt styr på spillet, og fik lavet en del mål. Sydsjællands løbestærke og evigt kæmpende damer, fik dog reduceret til 5-1, de havde ikke givet op. Topholdet fra Hvidovre pressede på i resten af kampen, og trods godt målmandsspil fra Sydsjællands keeper Sabrina Haugsted, og et udebanehold, som prøvede at presse på, så var der ikke meget at komme efter for gæsterne.

Lyngby – Hafnia 3-6 (0-1, 2-5, 1-0).
Hjemmeholdet fra Lyngby, har været lidt udfordret hal mæssigt, hvilket betød at de måtte spille dagens kamp i en anden hal. Hallens faciliteter er måske ikke helt optimale, blandt andet gav gulvet lidt udfordringer, hvilket modstanderne fra Hafnia lige skulle vænne sig til. Hjemmeholdet er heller ikke helt på plads på trænerfronten, så til dagens kamp fik de hjælp af Nicholas Brix. Hafnia var mest på bolden, og kom foran 0-1, hvilket Lyngby dog fik ændret på i starten af anden periode, til en 1-1 udligning. I anden periode fandt Hafnia vej til Lyngby’s mål, og ved periodens slutning, stod den 2-6. Hjemmeholdet havde dog ikke givet op, og de lagde et massivt pres på Hafnia. Dette udløste et reducerings mål til 3-6, og i de sidste hektiske sidste minutter, fik Lyngby tilkendt hele to straffeslag. Via flot målmands spil af Hafnia’s Kristina Christensen, så fik Lyngby ikke omsat straffeslagene til mål, og kampen ender 3-6.

Greve – Rungsted-Hørsholm 2-1 (0-0, 1-0, 1-1).
Gæsterne fra Rungsted-Hørsholm, mødte op med et meget blandet aldersmæssigt hold, ude mod Greve. Det skulle dog vise sig, at de unge piger fra Rungsted-Hørsholm gjorde det fantastisk. Kampen blev spillet i et hæsblæsende tempo, fra første fløjt, den bølgede frem og tilbage. I anden periode pressede begge hold endnu højere op, hvilket også gav lidt muligheder i spilvendingerne. Begge hold havde nogle meget kvalificerede skud på mål, men det var hjemmeholdet som fik lavet det første mål. Tredje periode fortsatte som perioden før, der blev trykket på i begge ender. Greve øger til 2-0, men kampen var stadig helt åben. Gæsterne havde et par skud på stolpen, og med blot fem minutter tilbage, får de reduceret til 2-1. Rungsted-Hørsholm tog deres keeper ud i resten af kampen, så nu stod den på et massivt pres på hjemmeholdet. De sidste minutter bliver ret hektiske, hvilket gav gæsterne en kæmpe chance for at udligne, i de døende sekunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.