Optakt weekenden ligakampe (damer)

Der er blot en kamp i vest, og fire kampe i øst.

Vest.
Weekendens eneste kamp i vest, er mellem Herning Pirates og Frederikshavn Blackhawks. Det er fjerde gang at de to hold mødes i denne sæson, de tre foregående kampe, er alle spillet i Frederikshavn. Herning har haft et hårdt program på det sidste, og med kun en udskifter i mange af kampene, så burde de være til tælling. Men sådan fungere det ikke i Herning, de kæmper til sidste fløjt, og er med hele vejen. Så godt nok er det dygtige Blackhawks hold favorit til at vinde, men mon ikke de skal kæmpe hårdt for en sejr.

Øst.
Vallensbæk tager lørdag imod et mindre kriseramt Greve hold. Vallensbæk er kendt for at have en smal trup, men trods de få spillere, så skal man aldrig undervurdere dem. Greve kæmper for at få tingende til at fungerer, de er ikke kommet så godt fra start, og har brug for lidt medvind. Så det bliver spændende at se om gæsterne fra Greve, kan stå imod det rutinerede hjemmehold fra Vallensbæk.

Søndag skal Rødovre en tur til Vordingborg. Sydsjælland og Rødovre plejer at spille nogle tætte kampe, og denne bliver nok ikke nogen undtagelse. Rødovre er blevet forstærket med den unge Martine Terrida, som er skiftet fra FFK, et skifte der bliver spændende at følge. Kan træner Niels Pedersen’s damer, klare presset fra de løbestærke spillere fra Sydsjælland, ja det finder vi ud af på søndag.

Kampen mellem Rungsted-Hørsholm og FFK er helt åben, de to hold står meget lige, i forhold til hinanden. FFK var dog i sidste runde, røget ind i lidt udfordringer spillermæssigt, hvilket resulterede i en aflysning. Rungsted-Hørsholm var oppe imod en af rækkens stærkeste modstandere, i deres sidste kamp, og det gjorde de ikke så tosset endda. Så skal FFK have en chance mod de orange fra Rungsted-Hørsholm, ja så skal spillermaterialet være der.

Rundens sidste kamp, er mellem de to oprykkerhold fra Jægerspris og Lyngby. Det unge Jægerspris hold er kommet godt fra start, hvorimod gæsterne fra Lyngby, ligger nederst i tabellen. Hjemmeholdet fra Jægerspris, er en god blanding af helt unge piger, samt lidt mere rutinerede damer, og Lyngby har også fået lidt piger på holdet, hvilket tyder godt for fremtiden.

Vest.
Lørdag d. 2/11.

Kl. 12.00, Herning Pirates – Fr. Blackhawks.

Øst.
Lørdag d. 2/11.

Kl. 11.00, Vallensbæk – Greve.
Søndag d. 3/11.
Kl. 12.30, Sydsjælland – Rødovre.
Kl. 14.30, Rungsted-Hørsholm – FFK.
Kl. 14.30, Jægerspris – Lyngby.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.