Brønderslev – Frederikshavn 6-7 (ligaherrer)

Hjemmeholdet havde fat i topholdet fra Frederikshavn, og med dagens kamp, ja så ligner Brønderslev en ambitiøst bejler til den sidste slutspilsplads, omend at både AaB og Strandby nok gerne vil snuppe den plads.

For Brønderslev førte hele vejen igennem og gæsterne var presset.  På to scoringer indenfor 1 min, så førte Brønderslev 2-0 i tiden 14,24, så var der momentum hos hjemmeholdet og en scoring til 3-0 havde sat Frederikshavn under pres.

Men sniperen Rasmus Larsen fik reduceret til 2-1 inden første periode var slut.

Brønderslev må have været særdeles opløftet i pausen, og de fortsatte det gode spil og midtvejs i kampen, ja der førte Brønderslev 4-1!

At holde Frederikshavns mange offensive til blot en scoring, det er klasse.

Der blev sendt en livline til Frederikshavn, da hjemmeholdet fik kampens første udvisning, den udnyttede Frederikshavn ved unge Frederik Nielsen der scorede til 4-2!

Men mindre end 30 sekunder ja der slog Brønderslev til igen og så stod den 5-2!

Så trådte kaptjan Glad i karakter og scorede til 5-3 på en fin assist fra den unge keeper Mathias Hjelm og da Mathias Hørby reducerede til 5-4 inden anden periode var slut, så ventede en spændende 3.periode.

Her viste Frederikshavn kvalitet og tålmodighed og de gik ikke i panik selvom Brønderslev tidligt scorede til 6-4, Andreas Glad og Rasmus Larsen var på pletten igen og fik reduceret til 6-6 og med med 1,45 tilbage af kampen, så var det Mathias Hørby der afgjorde til 6-7.

Surt for Brønderslev, der spillede sæsonens bedste kamp og som kan tage meget positivt med fra kampen og som meldte sig ind i kampen om den sidste slutspilsplads.

Jarkko Rinne, Brønderslev

Claus Ejman, Frederikshavn:
Vi skulle rejse os efter et ærgerligt nederlag i torsdag i pokalturneringen. Men det blev ikke en let kamp. Vendsyssel spillede virkeligt fornuftigt idag. Men vi må også være selvkritisk og se ind ad. Vi har de to sidste kampe været virkelig uskarpe. Det kostede os sejren i torsdags, og idag skulle der virkelig kæmpes hårdt for at få de tre point. Men rigtigt fedt at Vendsyssel igen har fundet melodien, og hvis de fortsætter med det spil som de viste idag, så er de helt sikkert med i den sjove ende efter jul.

MOM
Brønderslev: Emilio Lassfolk Johan Uppström Ilman Lethinen
Frederikshavn

Brønderslev – Frederikshavn 6-7 (2-1, 3-3, 1-3)
Brønderslev:
Niklas Sahlman 1+2, Ilmari Bertinen 1+1, Jaro Pietelainen 1+0, Adam Pudich 1+0,
Johan Uppström 1+0, Martin Remes 1+0, Richard Foltinek 0+1
Frederikshavn:
Andreas Glad 2+1, Rasmus Larsen 2+0, Mathias Hørby 2+0, Frederik Nielsen 1+0
Jonathan Velgaard 0+1, Mathias Hjelm 0+1, Kasper Kajgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.