Optakt weekendens ligakampe (damer)

Denne weekend byder ikke på så mange kampe, da vi går ind i efterårsferien, så det bliver til en enkelt kamp i vest og en i øst.

Vest.

Herning Pirates skal igen op mod overmagten, denne gang hjemme mod et stærkt AaB hold. Trods det at Herning har haft et par svære kampe på det sidste, så er truppen’s humør i top, og ved rigtigt godt mod. Omvendt så er AaB virkeligt godt kørende, og stadig ubesejret efter deres fire første kampe. De er alle vundet overbevisende, så der skal vist mirakler til, hvis Herning skal tage point her.

Øst.

I øst er der en mere lige kamp på programmet, det er kampen mellem Floorball Fællesskabet København (FFK), og Amagerkanerne fra Hafnia. Begge hold har nogle super dygtige spillere på holdet, på mange forskellige pladser, så stiller begge hold med stærkeste opstilling, i denne ferieramte uge, så kan kampen gå begge veje.

Vest.
Lørdag d. 12/10.

Herning Pirates – AaB.

Øst.
Søndag d. 13/10.

FFK – Hafnia.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.