Weekendens ligakampe kort (damer).

Der blev spillet en kamp i vest, samt fem kampe i øst.

Vest.

Fr. Blackhawks – Herning Pirates 8-2 (3-1, 3-0, 2-1).
For anden weekend i træk, måtte Herning Pirates tage retur fra Frederikshavn, med et nederlag i bagagen. Hjemmeholdet var super skarpe, og straffede Hernings fejl, især Malene Torp var i topform med 3+1. Hernings back Rhandy Nagy, fik da også markeret sig, med to scoringer fra back pladsen.
Trods resultatet, var det en tilfreds Herning træner, som tog retur til det midtjyske.

Øst.

Hafnia – Vallensbæk 4-2 (0-1, 1-1, 3-0).
Vallensbæk stillede med de blot syv obligatoriske spillere og ene keeper, mod Hafnia’s to kæder. Gæsterne kom ret hurtig foran 1-0, efter at have brudt et Hafnia opspil, med et skud udefra. Kampen var meget lige, og begge keepere blev testet godt af, blandt andet med mange skud udefra. Hjemmeholdet skulle da også helt hen til midten af anden periode, før de fik udlignet.
Hafnia havde lidt svært ved at finde deres spil, hvilket Vallensbæk straffede med et mål mere, og bragte sig foran i slutningen af anden periode. I tredje periode fik Hafnia hul på bylden, og i takt med at gæsterne løb tør for kræfter, fik hjemmeholdet vendt 1-2, til en 4-2 sejr.

Copenhagen – Hvidovre 5-3 (3-0, 0-3, 2-0).
Det var et regulært topopgør, som udspillede sig i Gl. Valbyhal, med et flot comeback af gæsterne fra Hvidovre i anden periode.
Copenhagen spillede en super flot første periode, og straffede Hvidovre på deres fejl. Men efter at være bagud 3-0, kom Hvidovre stærkt igen i anden periode, hvor de fik vendt 3-0 til 3-3.
I tredje periode fik Copenhagen styr på sine pasninger, og med en uheldig udvisning til gæsterne, bragte hjemmeholdet sig foran 4-3. Kampen var stadig åben, men med blot otte minutter igen, øger Copenhagen til 5-3, hvilket bliver kampens resultat.
Det var en god og intens kamp mellem de to rivaler, som kunne være gået begge veje.

Sydsjælland – Greve 5-2 (1-2, 2-0, 2-0).
Der er tradition for at Sydsjælland og Greve spiller nogle meget lige kampe, og denne kamp var ikke en undtagelse. Til dagens kamp var gæsterne fra Greve uden mange af deres angribere, men formåede alligevel at komme foran i første periode, som slutter 1-2. Men derefter fik hjemmeholdet bedre og bedre fat i deres spil, og med et højere pres fik de udlignet. Greve var hele tiden et skridt bagefter, og Sydsjælland var super gode til at udnytte det, hvilket resulterede i et mål mere til hjemmeholdet.
Trods højt pres fra Greve i tredje periode, var der ikke meget at komme efter. Godt nok kom gæsterne til afslutninger, men de blev ikke omsat til mål, og i den anden ende fik Sydsjælland øget deres føring, fortjent med to mål.

Rødovre – Helsingør 10-0 (2-0, 3-0, 5-0).
Det blev som forventet en sikker sejr til Rødovre, over nordsjællænderne fra Helsingør. Udeholdet havde valgt en defensiv tilgang til kampen, og trods det at de kæmpede flot, så blev de straffet på den bekostning. I tredje periode skruede hjemmeholdet op for tempoet, og selvom at Helsingør’s keeper Caroline Schmidt tog godt fra i målet, så var der ikke meget at stille op.

Jægerspris – Benløse 6-3 (1-1, 2-1, 3-1).
Begge hold var mødt op med en blandet trup, af både unge og rutinerede spillere. Jægerspris lagde lidt nervøst ud i starten, og kampen bølgede frem og tilbage. Begge hold fulgtes ad, i en kamp der til tider var præget af en god gang indianer floorball, helt frem til et stykke inde i anden periode. Derefter fik hjemmeholdet lidt bedre greb om kampen, og kunne gå til pause med en et måls føring. Med blot elleve minutter igen af kampen, øger Jægerspris til 5-3, og så måtte Benløse smide alt frem for at få et mål. Benløse bed godt fra sig, men da Jægerspris får tilkendt et straffe, som den rutinerede Sandie Bagge score på, bliver kampen lukket og slukket. Mange af de unge piger på begge hold, klarede det rigtigt godt, hvilket tyder godt for fremtiden.

Foto. Copenhagen – Hvidovre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.