Weekendens ligakampe kort (damer).

I vest blev der spillet to kampe, og i øst fem kampe.

Vest.

AaB – Frederikshavn Blackhawks 7-2 (2-0, 3-1, 2-1).
Topkampen i vest blev spillet i et højt højt tempo. Begge hold spillede virkelig godt, i store dele af kampen. AaB havde flest målchancer, men Blackhawks havde bestemt også deres. Trods resultatet, så var det til tider en meget hektisk, men bestemt seværdig kamp.

Herning Pirates – Aalborg Flyers 7-3 (2-1, 5-2, 0-0).
Denne kamp er den første i jagten om den fjerde plads i vest, som giver en slutspilsplads. Kampen startede med en scoring til Flyers, og med en udligning til Herning i midten af perioden, gik jagten ind på at få overtaget i kampen fra begge hold. Trods mange udvisninger til Pirates, en del af dem med to i straffeboksen, så formår Herning at trække fra Flyers i anden periode. I tredje periode havde Herning overtaget, men en stærk siddende Flyers keeper sørgede for at der ikke kom flere mål, og perioden endte målløs.
Med hele ti udvisninger, kunne man godt tro at stemning var lidt grum, men det var den absolut ikke, stemningen var i top mellem de to hold.

Øst.

Rødovre – Rungsted-Hørsholm 9-0 (3-0, 3-0, 3-0).
Dette var en noget uskøn kamp, hvor spillet ikke rigtig hang sammen for begge hold. Rungsted-Hørsholm kom ikke til de helt store chancer, dog blev Rødovre lidt bedre til at få spillet til at glide, jo længere de kom hen i kampen. Rødovres Laura Bloch havde fundet formen i dagens kamp, hun stod for et mål og tre assist, hvilket Rungsted-Hørsholm keeper Maria Gaston i den grad også havde, hun var virkelig i topform.

FFK-Benløse 3-3 (1-1, 2-2, 2-2).
Denne kamp blev endnu en ren gyser for Benløse. Benløse kom til København med et meget ungt hold, hvoraf to af debutanterne blot var årgang 05 og 07. FFK var uden deres ung Matine Ferrida, men havde deres anføre Sarah Poulsen med, i deres på dagen smalle trup. Benløse havde to kæder med, og de sad på det meste af spillet, men ind ville bolden ikke. FFK var farlige på deres omstillingsspil, og får scoret på deres chancer. En af de helt unge Benløse piger Kaja Høj, fik lavet et flot hattrick i kampen – imponerende af den unge spiller.

Sydsjælland – Jægerspris 3-3 (0-1, 1-1, 2-1).
Det var to lige hold som mødte hinanden for første gang. Jægerspris er et hold med en god blanding af helt unge spillere, samt lidt rutinerede. Udeholdet kom dog også foran, og førte kampen helt frem til over midten af anden periode. men et stærkt comeback af sydsjællænderne, fik de vendt 0-2 til 3-2. Med blot fem minutter tilbage af kampen, score den rutinerede Sandie Bagge, og kampen ender uafgjort.

Vanløse – Hvidovre 1-13 (0-4, 0-5, 1-4).
Vanløse var som forventet presset fra start, de havde svært ved at tackle Hvidovres pointer opstilling. Hvidovre fik spillet sig til et utal af chancer, scoret nogle flotte gennemspillet mål, samt mål udefra, men de fik også nogle “dumme”, unødige og lidt for lette mål. Vanløse have nogle enkelte kontraløb, men her ramte de ikke målet. Vanløse kom mere ind i kampen i tredje periode, de fik mere boldbesiddelse og kom til flere chancer, som resulterede i et mål.

Hafnia – Copenhagen 1-20 (1-8, 0-8, 0-4).
Hafnia var oppe imod en anden af rækkens stærke modstandere Copenhagen, og her valgte de at spille deres normale spil, i stedet for at parkere bussen. Hafnia vidste at det kunne give nogle flere mål til Copenhagen, hvilket man sige at Copenhagens Matilde Lundberg Christensen udnyttede, hun fik scoret hele syv mål og lavede to assist. Det lykkedes dog Hafnia og få bolden over midterlinjen, hvilket gav dem en del flere chancer på mål, end de nogensinde har haft før, så det var deres bedste kamp mod det stærke Copenhagen hold, til dato.

Billedet er fra kampen AaB – Blackhawks.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.