Vanløse – Benløse 2-10 (ligaherrer)

Efter de første 20 min af kampen førte Benløse som forventet, men 0-2 var nu ganske hæderligt for Vanløse.

12 min gik der før Benløse fik scoret ved klubbens topscorer fra sidste sæson Mathias Glass, og 0-2 målet kom efter Benløse powerplay, hvor Vanløse fik 2 mand udvist i streg.

Så Vanløse havde god grund til at være tilfredse trods 0-2.

Anden periode der skiftede Benløse gear, og så kneb det med at følge med for hjemmeholdet, og da stadionuret rundede 35 min, så stod den 0-9.

Sidste periode, fik Vanløse lov at komme ind i kampen da Benløse slap grebet, og deres to dygtige spillere Børner og Lehnert fik scoret, så kampen sluttede 2-10.

For Benløse var Nicholas MacCabe og Nikolaj Brixager to markante spillere fra deres andet geled, og så var der fin debut til slovakiske Bucko.

Alexander Sundsfjord, Vanløse:
Martin Lytje, Benløse:
Vi spiller 3 forskellige perioder i dag. Kampforløbet er egentlig meget naturligt når man tænker på hvor vi er i sæsonen. Der bliver roteret lidt i kæderne og i taktikken, og vi så kun delvist hvad vi har i værktøjskassen. Nu går vi en uge imøde med 2 kampe, så det bliver sjovt at bygge videre på kampen i dag. Vi giver debut til flere spillere i dag, og vi fik næsten alle mand i spil. Det er med god ro i sindet vi kan tage fra Vanløse i aften med 3 point og selvtillid i bagagen

MOM Vanløse: Nicolai Børner, Simon Lehnert og Rasmus Bømervang
MOM Benløse:

Vanløse – Frederikshavn 2-10 (0-2, 0-7, 2-1)
Vanløse
Nicolai Børner 1+0, Simon Lehnert 1+0, Daniel Hedegaard 0+1
Benløse
Mathias Glass 3+1, Simon Møller 1+2, Nicholas MacCabe 1+2, Jesper Roland 0+3, Nikolaj Brixager 2+0, Simon Bucko 0+2, Mathias de Fries 1+0, Niels Stiggaard 1+0, Anders Christensen 1+0

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.