Midtugens ligakampe kort (damer).

Der blev spillet to kampe i vest, samt fire i øst, i løbet af ugen.

Vest.

Herning Pirates – ÅFS 4-8 (2-2, 1-3, 1-3).
Dette var en kamp hvor ÅFK klart var overlegen, både i spil og skudchancer. Men da Herning var en konstant aggressiv trussel i både pres- og kontraspillet, blev ÅFK’s sejr ikke større. Kampen bød på et glædeligt gensyn med Kristine “K” Sørensen fra ÅFK, som har været ude i et år med en knæskade – dejligt at se hende i gang igen.


AaB – Aalborg Flyers 16-1 (5-0, 5-0, 6-1).
Torsdagens lokalopgør, blev som forventet en kamp, der mest forgik på flyers banehalvdel. Flyers levede på omstillingerne, hvilket resulterede i et mål. AaB havde masser af flot spil og mange på AaB holdet kom på måltavlen.

Øst.

Benløse – Vallensbæk 2-3 (1-1, 0-1, 1-1).
Både Benløse og Vallensbæk spillede sæsonens første grundspilskamp, og sikken en gyser. Benløse var mødt op med to kæder, mod Vallensbæks næsten syv vanlige spillere, samt keeper. Benløses mission var at køre modstanderne trætte, men trods mange afslutninger på mål, ville bolden bare ikke ind bag Vallensbæks keeper, Malene Randskov’s mål. Holdene fulgtes ad, helt frem til slutningen af tredje periode, men i de døende minutter fik Benløse en udvisning, hvilket Vallensbæks udnyttede, og gæsterne kunne tage hjem til Vestegnen med tre point. Benløses bedste spiller var Carina Christensen, hun var indblandet i begge hjemmeholdets mål.

Rødovre – FFK 5-1 (0-1, 1-0, 4-0).
FFK var presset godt i bund fra start, men stod rigtig godt defensivt, og med en god kontra fra den unge Matine Ferrida, var FFK foran i første periode. Rødovre holdte hovedet koldt i de efterfølgende to perioder, og i takt med at FFK løb tør for energi, fik Rødovre åbent modstandernes forsvar, og kunne indkassere tre point, i sæsonens første kamp.

Lyngby – Hvidovre 0-16 (0-4, 0-9, 0-3).
Det var Hvidovre’s første kamp i grundspillet, og med en fyldt trup på 19 spillere, ville det blive en mega svær opgave for Lyngby. Gæsterne fra Hvidovre kom da også hurtigt bedst fra start, trods det at de lige skulle finde hinanden på banen, men blot 40 sekunder skulle der gå, før det første mål gik ind. Hvidovre dominerede kampen igennem, men Lyngby spillede optimistisk og kom til flere gode kontrastød, og så havde de en rigtig god keeper ved Victoria Bråten, som havde nogle fantastiske redninger. Trods en masse mål fra Hvidovres damer, faldt kampgejsten hverken hos Lyngby FF eller Hvidovre.

Rungsted-Hørsholm – Vanløse 3-5 (0-1, 0-2, 3-2).
Vanløse var mødt op med en lidt bredere trup, end i deres sidste kamp, mod et tæt pakket Rungsted-Hørsholm hold. Kamp blev en lidt rodet affære, skarpheden var ikke til stede for begge holds vedkommende, men Vanløse havde dog et overtag af chancer, og fik omsat nogle af dem til mål. I slutningen af kampen lagde Rungsted-Hørsholm et massivt pres på Vanløse, hvilket resulterede i en scoring. I Vanløse målet sad Sarah Simonsen, som må siges at være et godt alternativ til Vanløses første valg, så måske Vanløse har fundet en løsning på keeperpladsen.

Rødovre – FFK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.