Sæsonen er skudt igang, og damerne har deres første rigtige prøvelser i denne uge.

Næsten alle dameholdene er ved at være på plads, dog mangler de to stærkeste hold i øst (Hvidovre og Cph.), at få de sidste brikker på trænerfronten på plads. Meeen mon ikke de er lige på nippet, til at melde noget ud. 

En del af holdene har prøvet sig af i diverse træningskampe. F.eks. har Hvidovre’s damer spillet to træningskampe mod to Svenske hold. Den første kamp var mod Malmhaug, den vandt Hvidovre, og den anden var mod et blandet Malmø hold. Kampen mod Malmø blev i følge Marie Krabbe en defensiv affære, det var en stærk modstander. 

Damerne springer ind i 2. runde af pokalturneringen, og i skrivende stund bliver den første kamp spillet. Det er Lyngby som tager imod Vanløse, Vanløse som har fået en ny i trænersædet. Det er den dygtige Rikke Nørregaard, som har taget styrepinden, hvilket bliver spændende at følge. 

Ugens damepokalkampe ser således ud:

D. 26. Lyngby-Vanløse.

D. 28. Vallensbæk-Sydsjælland.

D. 29. Randers-Ålborg Flyers.

D. 31. Mørke-Blackhawks.

D. 1. ÅFK-AaB.

D. 1. Haubro Tigers-Herning FC.

D. 1. Rungsted/Hørsholm-Cph.

D. 1. Jægerspris-Hafnia.

Især en af kampene er en finale værdig. Det er kampen mellem ÅFK-AaB, hvor to af DK’s stærkeste hold møder hinanden. Og specielt AaB bliver nok endnu svære at komme uden om, de ser utroligt stærke ud i denne sæson.

De hold som sidder over i denne runde af pokalturneringen, og træder ind i 3. runde er:

Vest: Esbjerg, Odense, Strandby og Team Århus.

Øst: Helsingør, Hvidovre, Rødovre og Greve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.