Hvem bliver mon den nye U19 kvindelandsholdstræner…..

Det er ved at være sidste udkald, hvis du vil søge stillingen som talenttræner, og ikke mindst den nye stilling som U19 kvindelandsholdstræner.

Alle stillingerne er med til at løfte niveauet hos vores unge talenter, og indtil nu har talenttrænerne gjort det rigtigt godt for de unge drenge og piger.

På pige/dame-siden bliver det spændende at se hvem den nye U19 kvindelandsholdstræner bliver. Der er kommet mange nye piger til, så det er virkeligt positivt at der igen er fokus på U19 kvindelandsholdet, det giver dem noget at stile efter.

Som U19 kvindelandsholdstræner skal du stå i spidsen for nogle af landets dygtigeste piger, og forhåbentligt i samarbejde med pige/dame trænerne ude i klubberne, udvikle dem i en positiv retning, så landsholdet kan kvalificere sig til U19 VM i 2022.

Stillingerne har været slået op i et godt stykke tid nu, men hvis du besidder de rigtige kvalifikationer, og har lyst til at være med til at udvikle vores unge, så skal du ret hurtigt til tasterne, for der er ansøgningsfrist på fredag d. 31. maj – du kan se mere på FD’s hjemmeside.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.