Ligaens top 50: Nr.21-30

21. Esben Køhler, Sunds
Han er en rigtig holdspiller, han byder bare ind Esben Køhler, løber her, der og allevegne og må være en fornøjelse for en hver træner at have på sit hold. Han har blik for sine medspillere og kan lave mål, helt fortjent var han med til VM. 21 point blev det til i denne sæson

22. Andreas Kleczewski, Rødovre
Sniperen, der skyder på alt. Kleczewski har været en notorisk afslutter. 33 point har han lavet i denne sæson, de 25 er mål. Så når han har bolden, kan du godt forvente en afslutning!
De evner kastede en VM deltagelse af sig for første gang.

23. Mikkel Christensen, Benløse
Han er den stabile motor, og for mange en nok lidt overset spiller endnu, men en klassespiller. Han var en af de bærende profiler på U19 landsholdet der har været til VM, og på klubholdet der holder han ligeså højt niveau. Det er en spiller der kan blive en af ligaens helt store profiler, hvis han holder fast i udviklingen. Mon ikke landstræneren har noteret ham i sin bog!

24. Jonathan Velgaard, Frederikshavn
Det ser egentlig ikke ud af meget når han spiller, men trods sin unge alder, så binder han bare tingene sammen på banen og er der både offensivt og defensivt. Lavede lidt færre point i denne sæson hvor det blev til 22 point. Velgaard er en af få spillere der kan spille den klassiske center.

25. Mark Bek, Benløse
Backen der kan lide at afslutte udefra, Mark Bek er en vigtig brik på Benløseholdet, og han er stærk allrounder der arbejder for holdet. En spiller som enhver træner gerne vil have på holdkortet.

26. Søren Holm, Sunds
Har ikke spillet så mange kampe i denne sæson, men samspillet med specielt Mikkel Skov er unik. Holm kan spille i højt tempo og læser spillet utrolig godt. Han er pivfarlig både som oplægger og afslutter, en klassespiller, der må være en af de bedste spillere herhjemme, der ikke har været til VM.

27. Frederik Kobberup, Hvidovre
Han er enorm bevægelig som back, og han er meget involveret i spillet. Kobberup må vær én fornøjelse at have på holdet, det er ikke mange der kommer forbi ham, og med sine hurtige fødder, er han en vigtig offensiv spiller.

28. Rasmus Bengtsson, Frederikshavn
Klubmanden Bengtsson, han er der og han giver sig 100%. Han er ikke den der laver de spektakulære ting, det er ikke hans spil. Nej han er solid og han er backen der ofrer sig for holdet. Han dækker godt op og med den gode fysik, er han svær at komme forbi. Han skyder ikke meget, men 3 pinde har han da sat i kassen i denne sæson.

29. Mathias de Fries, Benløse
Han kan lide at tage en dribletur, og gerne en lidt længere dribletur, hvor træneren nok står og tænker, spil den nu den bold, spil! Men det ligger nok bare i hans spil, og som oftest sker der ikke fejl der koster, så at have den slags seværdige spillere, det er vigtigt. Han har blik for målet og medspillere.

30. Morten Handgaard, Sunds
Han er en spiller der har den god evne at gøre sine medspillere gode. Noget der som regel først kommer når man er blevet lidt ældre. Men Handgaard den yngre har blik for sine medspillere og så er han utrolig god i spillet uden bold, til at skabe rum til de andre. 22 point lavede han denne sæson, de 15 var assister!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.