Ligaens top 50: Nr.11-20

11. Nikolaj Parbo, Copenhagen
Han er utrolig hurtig i staven, og han har så god boldkontrol, så når Parbo har bolden, så er der fare på færde. Parbo er giftig for enhver, og forwarden sluttede helt i top på topscorerlisten og fik sin VM debut. En klassespiller, der kan lave det uventede og som er svær at dække op

12. Stefan Hedorf, Benløse
Spilleren med flest landskampe for Danmark fik sin DM guldmedalje. Han startede først ved juletid, men uha han holder klasse den gode Hedorf som er så sikker med bolden og som er en giftig afslutter samtidig med han har blik for medspillerne og lægger mange assister, at han samtidig bare en klasse pasningsspiller, så har du en spiller der kan det hele offensivt.

13. Jannik Trolle, Hvidovre
Han er en af Danmarks bedst backer og har været fast mand på landsholdet ved de seneste tre VM. Trolle har vinderskalle og er ærgerig og ærekær. Han valgte at skifte til Hvidovre ved juletid, men har dog ikke spillet for dem endnu. Han bliver spændende at følge den kommende sæson!

14. Kasper Kajgaard, Frederikshavn
En ung spiller der bare helt naturligt er trådt op blandt de store. Jovist havde han da gjort det fint ved U19 VM men at Kajgaard skulle vise sig så målfarlig, den havde de fleste nok ikke set. 35 point lavede han denne sæson det er 15 mere end i debutsæonen!

15. Pontus Kozan, Copenhagen
Han har bare været en vigtig spiller hos Copenhagen, han er typen der bare passer ind på et hvilket som helst hold, for teknikken og spilforståelsen er på plads. Han har om nogen været bindeledet både offensvit og defensivt hos Copenhagen og mange et opspil går igennem den dygtige svensker. Han formår i den grad at sætte tempo på sin kæde og han er ikke bleg for at skyde udefra

16. Emil Odfelt, Hvidovre
Han er den mest klassiske center i dansk floorball, han er den fysiske stærke spiller der bare holder niveau kamp efter kamp. Han skiftede ved juletid til Hvidovre, og her fik han mere offensivt ansvar og det viste Odfelt at han hyggede sig med. Det gav flere finurlige driblinger hvor han sætter sin modspiller og skaber muligheder for medspillerne. Det så man ikke i Rødovretiden på samme måde hvor han var en pasningsstærk spiller

17. Simon Lauridsen, Sunds
En målmaskine har han været i denne sæson Lauridsen, hele 38 point blev det til for forwarden der fortjent blev udtaget til VM. Her viste han sine evner og kom frem til afslutningerne, dog ikke med samme succes som i den danske liga. Simon Lauridsen har sæson for sæson de seneste tre år bare blevet bedre og bedre, mon ikke han gør det samme internationalt.

18. Niklas Nordh, Rødovre
Rødovres spillende svenske træner viste sig som en stor gevinst på banen. Udover nogle fine zorro tiltag i kampene, så var han bevægelig og boldsikker og med både offensivt og defensivt. 36 point blev det til i debutsæonen i Danmark

19. Marko Krogsgaard, Rødovre
En af de mest stabile backer i Danmark og traditionelt en særdeles målfarlig back. 91 point lavede VM spilleren i de 4 foregående sæsoner i ligaens grundspil, men han valgte at skifte klub ved juletid og har ikke været på banen. Krogsgaard kan som få backer spille i højt tempo og drive bolden frem og med overblikket er han farlig for alle både som afslutter og oplægger.

20. Simon møller, Benløse
Frederikshavnerne skiftede til Benløse til denne sæson, og han var en gevinst fra dag 1! 28 point blev det til for den hurtige tekniker, der må være tæt på landsholdet!
Han er svær at dække med sine finurlige driblinger og pasninger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.