Ligaens top 50: Nr.41-50

I en afstemning her på siden, blev læserne spurgt om hvem de ville stemme på. Baseret på den afstemning, så har det dannet grundlag for ligaens top 50.

Herunder følger spillerne rangeret som nummer 41-50.

41. Jonas Nordheim, Frederikshavn
Energibundtet der er på U19 landsholdet giver den gas på banen, og 19 point er skarpt i denne sæson. Bevarer han den tilgang til spillet, så bliver han endnu farligere i den kommende sæson

42. Benjamin Velgaard, Frederikshavn
Han er ikke den mest iøjnefaldende spiller, men han er der hverg ang og den unge back har været en solid og vigtig brik på Frederikshavns DM finalehold. Han bliver bare bedre og bedre og spændede at se udviklingen til næste sæson

43.Mads Jespersen, Sunds
Den unge U19 landsholdsback har spillet med en rutine der var en oldboys spiller værdig. Han bliver bare bedre og bedre. Jespersen tager meget ansvar og har da også lavet 10 point i denne sæson

44.Rasmus Engelhardt, Copenhagen
Copenhagens unge keeper har været en solid skanse hos holdet og han er fortjent i nærheden af seniorlandsholdet

45.Andreas Freden, Vanløse
Vanløses svenske topscorer er en optimist i sit spil, og han søger mulighederne, og 21 point i denne sæson er godt gået.
Han har arbejdet hårdt for et Vanløsehold der offensivt har været udfordret

46.Kasper Eriksen, Hvidovre
Han er i mange sæsoner været Hvidovres sidste skanse, og Eriksen er på sine gode dage uhyggelig stærk i målet! På et Hvidovrehold med mange nye spillere, har han haft stor indflydelse og med sin ro betydet meget.

47.Milan Adam, Benløse
Benløse ungarnske forward er en spille der bare leverer. Han har haft mange kampe i 3.kæden og i slutspillets afgørende kampe var det begrænset med fast spilletid. Men hvad gør Adam, han kommer ind og arbejder 100% for holdet, uden at kny.

48.Kristoffer Handgaard, Sunds
Han er enorm bevægelig og meget af Sunds spil går igennem Handggard, som må være en af de sidste spillere der blev siet fra til VM.
21 point blev det i denne sæson, det bliver til flere i næste sæson.

49. Simon Lehnert, Vanløse
Han blev kåret til årets talent i dansk floorball, og den unge back fra Vanløse som er på U19 landsholdet, har da også leveret et godt indtryk i ligaen. Som back har han lavet 6+4 for Vanløse. Lehnert spiller med en ro som lover godt for fremtiden.

50. Anders Holm, Sunds
Landsholdsbacken er bare effektiv og han er fysisk stærk. Det er fortjent at det har kostet en plads af sig i en sen alder til landsholdet. Holm er en stærk fysisk spiller, som er god i pasningsspillet!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.