Århus FK TST 2 mesterskabsvinder af dame 1. division.

DK’s tre 1. div. vindere i henholdsvis nord, syd og øst, var alle inviteret til en mesterskabsturnering i Århus, for at finde en samlet vinder.

De tre finalister havde alle først deltaget i et grundspil, og efter nytårsskiftet gik jagten så ind på at vinde 1. div., i de tre regioner.

Rungsted-Hørsholm var det hold der vandt 1. div. øst. Holdet lagde stærkt ud med tre sejre i træk, hvorefter det blev lidt svingende resultatsmæssigt. Generelt blev der spillet nogle utroligt tætte kampe i denne række, dog kunne holdet gå ind i deres sidste kamp, velvidende om at pokalen var hjemme.

Det meget unge Frederikshavn Blackhawks 2 hold, vandt 1. div. nord. Holdet er klubbens U15 pigehold, og de gjorde det imponerende flot. Trods to nederlag i deres sidste kampe, vandt de rækken overbevisende med syv sejre i træk – jeg vender tilbage til dette hold på et senere tidspunkt.

Det sidste hold der havde kvalificeret sig til mesterskabsturneringen, var Århus FK 2. De var gået ubesejret igennem 1. div. øst, dog meget tæt forfulgt af nr. 2 og 3, så igen en utrolig tæt og spændende række.

Desværre var Rungsted-Hørsholm forhindret i at deltage i mesterskabsturneringen, så det blev til en kamp mellem de unge U15 piger fra Blackhawks, og det noget mere rutinerede “hyggehold” fra Århus FK 2.

Der blev presset godt på i begge ender fra start, og 1. periode endte da også meget lige, kun et enkelt mål gik der ind i denne periode. Trods god fight af de unge Blackhawks piger, så var ÅFK damerne en tand bedre, og via super flot sammenspil, trak de rutinerede Århusianerne fra i 2. periode, og efterfølgende kunne erklære sig for mesterskabsvinder af 1. div. damer.

Hvor er det super fedt at man laver denne mesterskabsturnering , det er en rigtig god måde at slutte sæsonen af på, og stort tillykke til alle divisions vinderne, samt Århus FK 2 med den flotte titel.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.