Landsstævnet 2019

Landsstævnet levede op til forventningerne, jeg fik snakket med mange om det ene og det andet, og på intet tidspunkt hørte jeg nogen brokke sig over noget.

Nej meldingen var, det er fedt, det er en oplevelse og ungerne har bare hygget sig.

Allerede om fredagen begyndte klubberne at dele billeder fra forskellige busser fyldt med forventningsfulde børn, unge, forældre og ledere på vej mod landsstævnet.

Værterne fra Frederikshavn, jamen hvilket arrangement de får stablet på benene, du møder smilende ledere fra deres sider og de er hjælpsomme med det ene og det andet. Det er stærkt og de rammer lige det som ånden skal være med landsstævnet.

At se profilerne fra deres ligahold stå at være kampledere på banerne med de små hold, det vidner om en klub der løfter for hinanden

For sporten rammer landsstævnet den store oplevelse, samt at de der er i sporten, oplever at det er faktisk stort, der er så mange som spiller.

Ingen tvivl om der også på kryds og tværs bliver dannet nye relationer mellem spillere og ledere, som kun er til glæde for sporten.

Mest positivt, det var de rigtig mange pigehold der var tilmeldt, det LOVER rigtig godt for fremtiden, og herligt klubberne også tager dette alvorligt.

Mange klubber havde bannere hængende i Arena Nord, det så godt ud. En klub, havde et banner der fortjener at blive nævnt. De havde et stærkt budskab, og derfor er det billedet på denne artikel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.