U17 Final4: Frederikshavn – Rødovre 9-1 (finalen)

På mange måder blev det første mål i U17 finalen afgørende, og det mål faldt efter 1.02 på et fint skud fra kanten.

Rødovre har 4 spillere som på mange måder skal bære holdet igennem, og Jonas Hvid, Rasmus Schjerlund, Kalle Taminen og August Mathiassen sled og slæbte for Rødovre.

Frederikshavn kom med tre homogene kæder, og de var særdeles bevægelige i deres forsvarsspil og når de havde bolden, så var der tempo i spillet.

Det betød Rødovre måtte løbe mange meter og bruge mange kræfter.

Så trods 1-0 efter første periode og på mange måder en helt tæt finale, så havde Frederikshavns taktik begyndt at give pote.

For i anden periode begyndte trætheden at komme, markeringerne sad ikke så tæt som de skulle og da Rødovre fik en udvisning, så slog Frederikshavn til. Tobias Møller fik en fin luftpasning og han ramte den direkte og uden chance for Rødovres velspillende keeper Oliver Have.

Nu var Rødovre presset, de knoklede på men det blev mere og mere individuelle præstationer fra Rødovre der blev forsøgt. Det gav en del skud udefra men de blev reddet af de to keepere Frederikshavn brugte det meste af kampen.

I slutningen af anden periode scorede Frederikshavn to mål indenfor 31 sekunder, og så var finalen afgjort.

Rødovre havde ikke mere at skyde med, og Frederikshavn blev ved med deres bevægelige spil og fik scoret et par mål mere, inden Rødovre endelig fik belønning for deres slid med en scoring fra deres bedste på dagen Kalle Taminen.

Tillykke til Frederikshavn med U17 guldet, det at have 3 gode kæder, det afgjorde kampen, og viser hvoor vigtigt det er for klubberne at fastholde de mange spillere, fremfor at tidligt at toppe hold.

Rødovre gav alt hvad de havde og de kæmpede som besatte og trøjerne var drivvåde af sved, og har du gjort dit bedste, kan man ikke bede om mere.

Frederikshavn – Rødovre 9-1 (1-0, 3-0, 5-1)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.