U17 Final4: Frederikshavn – Vanløse 9-2

Dagens anden semifinale, her havde Frederikshavn hjemmebanefordel, omend de mange deltagere fra Vanløse og Frederiksberg gav god opbakning.

Frederikshavn kom flyvende ud af starthullerne og kørte med højt tempo og tre kæder, så de kunne presse og stresse.

Det kunne Vanløse/Frederiksberg ikke lide, og på hurtige pasninger, ja så kom Frederikshavn frem til muligheder og førte fortjent 3-0 efter første periode.

Så skulle Vanløse frem, og de kom energi, men Frederikshavn havde meget bevægelse i deres spil, så de hårdtarbejdende spiller fra Vanløse/Frederiksberg måtte slide.

De grøntrøjede skal have ros for at blive ved med at arbejde, de havde muligheder og de bevarede tålmodigheden og de havde deres moment i anden periode i de sidste 8-9 min af perioden, men her var de nede med 5-0.

Frederikshavn kom på 6-0 kort inden perioden sluttede, på en kampens store oplevelser, nemlig Nicolai Hørby.

Efter små 5 min i tredie periode fik Vanløse/Frederiksberg endelig belønning for deres slid, med et rigtig godt mål, hvor det var specielt Simon Lehnert fra Vanløse/Frederiksberg der trak det store læs.

En udvisning til Frederikshavn gav endnu en chance til Vanløse/Frederiksberg, som nok havde et par skud udefra, men målet udeblev der kunne starte et comeback.

Det blev dog til endnu en reducering med godt 8 min igen af kampen til 6-2

Slutteligt kunne Frederikshavn fortjent kvalificere sig til finalen, men ros til Vanløse/Frederiksberg der arbejdede hele kampen igennem.

Håbet varede to min, for med godt 6 min igen, så lukkede Frederikshavn reelt kampen med målet til 7-2 og slutteligt blev det til 9-2

Frederikshavn – Vanløse/Frederiksberg (3-0, 3-0, 3-2)
Frederikshavn
Vanløse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.