Status semifinaler kvinder

Det var to særdeles tætte semifinaler der blev afviklet.

Copenhagen er favoritter til DM guldet, men de rutinerede spillere fra Copenhagen blev presset af et klogt og velspillende Århushold, som bare er ramt af skader hos profiler og hvor afgang af Jasmin Damm selvklart er et tab.

Det afholdte dog ikke Århusholdet fra at vise højt niveau og anført af Anne Sophie Thaarup, så var de ikke langt fra at tage en overraskende 1-0 føring i serien mod Copenhagen.

Det er solidt arbejde fra Århusholdet.

Omvendt er det flot af Copenhagen, at afvise udfordringen og kunne håndtere presset og snuppe sejren, så holdet står med gode kort for at komme i DM finalen!

Copenhagen har lidt flere profiler der kan tage ansvar og spillere som Emma Vistisen, Mathilde Lundberg, Sandie Bagge og Klara Fjorder er bare klassespillere.

Århus får det svært i København, men hvis Copenhagen undervurderer dem, så kan de overraske og snuppe sejren og i en afgørende kamp, der kan det blive spændende.

AaB havde en komfortabel 1-7 føring og styr på sagerne i Frederikshavn og de vandt da også kampen, men først efter et formidabelt comeback fra Frederikshavn der på 5½ min hentede 6 mål og dermed tvang kampen ud i overtid.

Med til comebacket hører også en dommerfejl der ikke må ske. AaB har bolden og tager timeout ved stillingen 2-7, men det blev Frederikshavn der fik bolden og det må ikke ske, og 14 sekunder senere havde Frederikshavn scoret til 3-7!

De bærende kræfter hos hjemmeholdet var Annika Bengtsson, Helle Grønbech og Laura de Fries. Det er meget tungt læs de tre profiler skal trække, for resten af spillerne er der ikke helt endnu. Hvilket er forståeligt, for 10 af spillerne er født 2001 eller senere, så om 1-3 år, så kan Frederikshavn have et særdeles giftigt hold!

AaB har to esser i Caroline Christoffersen og Michell Knøsen som bare er en fornøjelse at følge på banen, og så har Maria Andersen i den grad vist hvor god hun faktisk er. Det sammenholdt med en homogen trup og en keeper der nok bliver 40 år om et par måneder, men Sara Lund holder bare højt niveau.

Skal Frederikshavn lykkedes, skal flere end de tre esser Bengtsson, de Fries og Grønbech steppe op, ellers bliver det AaB i finalen.

Det ligner Copenhagen – AaB i DM finalen, og ingen af de to hold har vundet DM guld tidligere.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.