Kvartfinale herrer: Benløse – Hvidovre 10-0

Benløse tog første stik i kvartfinaleserien med en 10-0 sejr, men første periode, der havde Benløse skarpheden i forhold til Hvidovre.

Hjemmeholdet Benløse fik en udvisning, og det var Hvidovre mulighed for en god åbning, men Hvidovre fik ikke scoret i deres powerplay, og 43 sekunder efter Benløse var fuldtallige, så scorede de til 1-0 ved altid farlige Mathias Glass.

Hvidovre fik det svært, for Benløse scorede til 2-0 i tiden 16.40 og da Hvidovre fik en mand udvist, så slog Benløse til i powerplay, og så førte Benløse 3-0 efter første periode.

Den kunne Hvidovre ellers være godt tilfreds med, men forskellen var Benløse scorer på deres powerplay mens Hvidovre ikke lykkedes med det i deres powerplay.

Kampen bliver afgjort i anden periode hvor Benløse med 6 mål lukker kampen og på ingen måde lod Hvidovre komme ind.

Du kan se highlights her

Martin Lytje, Benløse
Vi får en perfekt start på kvartfinaleserien, og jeg er selvfølgelig meget tilfreds med at holde nullet i dag. Vores 2. periode er tæt på fejlfri, og vi får brugt vores brede godt igen i dag. Fra Hvidovre er det tydeligt Emil Odfeldt og Frederik Kopperup har givet erfaring og tyngde på banen, og de spiller begge en god kamp. Kasper Eriksen holder os på 1 mål i 3. periode, og ham skal vi helst ikke spille varm i de resterende kampe

Søren Jønsson, Hvidovre
Vi får en god start på kampen og føler vi kan holde dem fra at få fuld kontrol over kampen. Vi misser et overtal og nogen kontra angreb. Så første periode var godkendt. 2 periode sætter Benløse os på plads med hurtigt Floorball. 3 periode er kampen afgjort og begge hold spiller med fuld trup og var videre i hovedet til kamp 2. Glass, Roland og Simon Møller var de bedste.

Benløse – Hvidovre 10-0 (3-0, 6-0, 1-0)
Benløse
Mathias Glass 3+0, Jesper Roland 0+3, Mathias de Fries 2+1, Simon Møller 1+1 Daniel MacCabe 0+2, Stefan Hedorf 1+0, Daniel Nygaard 1+0, Jacob Bøge 1+0, Anders Christensen 1+0, Mark Bek 0+1
Mathias Mortensen 0+1, Nicholas MacCabe 0+1

Kampens spillere:
Benløse
Mathias Glass, Jesper Roland og Simon Møller
Hvidovre
Kasper Eriksen, Frederik Kobberup og Emil Odfelt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.