Rødovre – Benløse 2-11

Der var velbesøgt i Rødovre da de hjemme tog i mod Benløse. Det var samtidig kampen om 3.pladsen i ligaen, hvor Rødovre med en sejr kunne snuppe denne.

Den mulighed forduftede hurtigt, for Benløse satte sig tungt på første periode, hvor Rødovre havde det svært.

Benløse tog en sikker 0-5 føring efter de første tyve min, og Rødovre havde det svært mod Benløses hurtige pasninger. Gæsterne havde comeback til Jacob Bøge.

To hurtige mål i anden periode til Benløse lukkede kampen med 0-7.

Rødovre blev dog ved, og de fik arbejdet sig ind i kampen og fik vist fine takter, men Benløse gav ikke mange chancer væk, så selv om Rødovre gerne ville, så kneb det med de åbne muligheder. Rødovre havde en god periode med meget bold og den skal de tage med sig, at de kan matche de bedste.

I kampens sidste periode kom der blot 3 mål, kampen var afgjort og begge hold havde nok tankerne mere på et slutspil.

Benløses Simon Møller lavede et fint mål, da de var i undertal, se målet her

Niklas Nordh, Rødovre
Ja det blev för vanskligt för oss idag. Benløse går ut i högt tempo och spelar väldigt bra. Tyvärr kommer vi inte upp i nivå idag och förlorar mot ett lag som är bättre. Såklart höjer vi oss en aning och gör en bättre avslutning men vi måste verkligen komma upp i nivå för att slå ett så här bra lag. Vi skapar chanser för mer än 2 mål och ska kunna stänga ned defensiven bättre i kommande matcher. Nu är det bara att lära sig läxan och ta med sig det i slutspelet nästa vecka.

Martin Lytje, Benløse
Vi spiller en rigtig flot 1. periode, hvor vi holder et fornuftigt tempo og niveau. Vi fik alle spillere i spil igen, og jeg er tilfreds med præstationen set over hele kampen. Flot kulisse i Rødovre. Det var vigtigt at sikre 3. pladsen, og nu ser vi frem til at starte slutspillet, som jeg spår bliver en hård rejse.

Rødovre – Benløse 2-11 (0-5, 1-4, 1-2)
Rødovre
Brian Jensen 2+0, Nicolai Jensen 0+1, Niklas Nordh 0+1
Benløse
Mathias Glass 1+3, Stefan Hedorf 3+0, Simon Møller 1+2,  Mikkel Christensen 2+0, Jesper Roland 1+1, Mathias de Fries 1+1, Daniel Nygaard 1+1, Anders Christensen 1+0, Daniel MacCabe 0+1, Mark Bek 0+1

3 comments

  1. Ved ikke hvor du har pointene fra, men der er vidst sneget sig en fejl ind i at Anders Christiansen har lavet et mål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.