Hvidovre -Vanløse 5-3

Det var rækkens nr.6 og nr.7 der mødte hinanden, og det var faktisk en kamp med meget godt spil og individuelle præstationer, samt en kamp der blev ramt ikke færre end 43 udvisningsminutter.

Sådan overordnet set, var Vanløse rent spillemæssigt bedst, men Kasper Eriksen i Hvidovremålet stod rigtig godt og han havde mange redninger.

Hjemmeholdet udnyttede en pasningsfejl fra Vanløse, og så scorede Mathias Thorsen sit første mål i kampen til 1-0. Thorsen skulle vise sig at være en sniper, og med dagens pointhøst, ja så blev han topscorer for Hvidovre i grundspillet, da han gik forbi Patrick Nielsen, der sad udenfor med hjernerystelse.

Vanløse fik udlignet ved arbejdsomme Nicolai Børner og således endte første periode 1-1.

For Hvidovre var Frederik Kobberup og Emil Kristensen skarpe og dem havde Vanløse svært ved at få greb om.

Netop Odfelt lagde assisten til 2-1 målet scoret af, ja Mathias Thorsen.

Halvejs i kampen stod den stadig 2-1, og så begyndte det ellers at blive interessant.

Først fik Vanløse en 5 min udvisning, og med den mulighed, kunne Hvidovre lukke kampen, hvis de kunne lave et par mål i de 5 min.

Mathias Thorsen, hvem ellers, scorede i powerplay til 3-1, og så havde Hvidovre overtaget.

7 sekunder senere, ja der blev alt vendt om, Hvidovre fik en spiller udvist i 2×2 min samt en spiller i 2+10. Så fra at Hvidovre spillede 5 mod 4, så blev det pludselig Vanløse der spillede 4 mod 3.

Det førte til en stribe afslutninger på Kasper Eriksen, men Hvidovres keeper snuppede alle forsøg på nær en, for Vanløse fik endelig scoret til 3-2 ved arbejdsomme Andreas Freden og dermed sluttede anden periode.

Gæsterne kom ud og lagde pres på fra start i kampens sidste periode, og inden der var spillet 1½ min, havde begge hold haft en afslutning på overliggeren.

Da Hvidovre fik en ny udvisning, ja så slog Andreas Freden til igen i tiden 51.54 og alt var åbent.

Begge hold havde muligheder men det var igen udvisninger der skulle afgøre kampen.

Med tyve sekunder igen, får begge hold en udvisning, og i spillet 4 mod 4 viser Frederik Kobberup sin klasse, først sætter han en mand på egen halvdel, derefter går han mod mål og trækker spillere til sig, ligger en pasning ud til, ja Mathias Thorsen der klapper til den første gang og scorer til 4-3 med 3 sekunder igen, det mål var Thorsen lidt for glad for, og det kostede så en 2 min udvisning.

Så satsede Vanløse alt, de tog keeperen ud og skulle håbe på at vinde faceoff og få en chance.

Men Emil Odfelt ville det anderledes, og han vinder faceoff for Hvidovre, og mens alle Vanløse spillere er på vej frem, ja så kan Odfelt stille trille bolden i mål, samtidig med kampen løb ud.

En rodet kamp endte med en 5-3 sejr til hjemmeholdet, hvor Mathias Thorsen var god, sammen med Emil Odfelt og Kasper Eriksen.

Vanløse kørte på med 3 kæder mere eller mindre hele tiden, de er i klar spillemæssig fremgang. Andreas Freden var klart bedste sammen med Nicolai Børner, men god indsats fra Thomas Lehnert og Sophus Ørnskov ligeså, men i det hele taget gjorde mange af de unge fra Vanløse det godt.

Vanløse havde mulighederne og mange skud, men de var ikke skarpe nok.

Søren Jønsson, Hvidovre
Det svært at sætte ord på denne kamp. Der var en fed stemning oppe til kampen hvor begge hold rigtig gerne ville vinde og være klar til slutspillet. Vi kommer godt fra start de i forhold til de sidste par kampe med en 1-0 føring. Efter første periode bliver kampen meget rodet af kendelser, pres fra publikum måske lidt overtændte spillere. Det bliver nok ikke en kamp der bliver afgjort af stavene men en masse andre faktorer, men sådan er sport. Det er det der gør det nogen gange elsket og nogen gange hadet. Held og lykke til alle de andre hold i slutspillet. Håber vi får nogen gode kvartfinaler der værd at se for publikum.

Hvidovre – Vanløse 5-3 (1-1, 2-1, 2-1)
Hvidovre
Mathias Thorsen 4+0, Emil Odfeldt 1+1, Anders Grønborg 0+1, Frederik Kobberup 0+1
Vanløse 
Andreas Freden 2+0, Nicolai Børner 1+1, Morten Guido 0+1

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.