Den mest vigtige 18 årige i floorball

Ja du tænker nok straks U19 landsholdet, og ja der er nu også nogle herlige gutter der, men nej det er i en helt anden boldgade.

For lidt tilfældigt så jeg at nu var det 18 år siden, at det startede, så det er noget af en rejse det har været, fra ren hobby til i dag at køre og være et navn som vel stort set alle i floorball Danmark kender.

For det er Copenhagen Floorball Center det handler om.

18 år , har det nu eksisteret og i den anledning måtte jeg lige høre Christoffer Vitek som er manden bag dette om rejsen.

Hvem er Christoffer Vitek og hvordan kom du ind i floorballsporten.
Hmm Christoffer Vitek er jo bare mig der gerne vil gøre det så godt som muligt med det jeg har kastet min kærlighed på. – Floorball

Jamen ligesom så mange andre ting startede min floorballkarriere om man vil 🙂 med at en flok venner spillede ”plastic hockey” fredag aften på den lokale skole. En aften var der kun 5 og så var jeg velkommen hvis jeg altså huskede nogle sodavand og øller til den sene fredagstræningen (19 – ?)

Jeg blev lynhurtigt grebet af sporten som jeg altid elskede at spille i skolen… og 1, 2, 3 så skulle jeg da ud og have min første stav… En super lækker boden 5000 stav… Noget af det ypperligst der kunne fås dengang i 1995.

Hvad gjorde du begyndte at sælge stave:
Uha det er jo en lidt lang historie og tilfældigheder har har haft stor påvirkning på det jeg arbejder med nu – Nemlig Copenhagen Floorball Center.

Tilbage engang i vist nok 1999 da jeg lige var skiftet til Hvidovre Attack Floorball Club, hvor jeg stadigt spiller, kom daværende formand Torben Lund hen til mig. Christoffer jeg ved at du jo arbejder med salg sportsudstyr – fiskestænger også… Kunne du ikke tænke dig at starte importen af Fat Pipe udstyr til Danmark da vi i Attack god kunne tænke os at spille med disse stave og få et sponsorat med dem…

Den skulle der lige tænkes lidt over da jeg egentlig ikke havde det i tankerne at jeg skulle til at starte import af Fat Pipe floorballudstyr op samt salg af dette til kunder, grundet jeg havde nok at se til med mit almindelige arbejde med salg af sports og lystfiskergrej.

Jeg elsker jo udfordringer og da kendskaben til fiberskafter og div. Teknologier var stor qua min viden til fiskestænger – så tænkte jeg at det skulle jeg prøve – Tror vi var 400 aktive på landsplan dengang.

Det hele startede i min kælder:
I året 2000 blev kælderen til min lille lejlighed så indrettet til lager og så var vi ellers i gang i hvad der dengang hed Lightning Sport.

Nyt Butiksnavn og Fysisk Butik.
I 2003 blev forretningens navnet så ændret til Copenhagen Floorball Center og dørene blev åbnet til vores første rigtige butik på hele 16 kvm. Butikken blev indbygget i min lejlighed for så var der jo ikke langt til arbejde 😉

Konceptet:
I året 2000 blev jeg færdig på detailhandelsakademiet. Min hovedopgave tog udgangspunkt i opstart af sportsbutik med en shop i shop løsning med floorball. Det meget begrænset areal på 16kvm. gjore at min shop i shop løsning jeg havde udarbejdet 3 år forinden butiksåbningen i 2003 var som skrædder syet – konceptet var klar…

Alt til floorball og intet andet.

Det var første del, anden del følger…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.