Benløse – Copenhagen 6-0

Det var ligaens andet clean sheet, da Benløse hjemme vandt 6-0 over Copenhagen. Det andet clean sheet i ligaen kom da Frederikshavn hjemme slog Hvidovre 12-0.

Ses der blot på kampens resultat, så var det den forventede hjemmesejr hvor Copenhagen ikke var farlige.

Men det var slet ikke kampens forløb, og Copenhagen må spørge sig selv hvordan pokker de kunne undgå overhovedet at score.

Det enkle svar hedder Emil Brixager, og Benløses talentfulde keeper viste storspil i hele kampen, og da Copenhagen endelig fik bolden forbi ham, så ramte Copenhagens Andreas Hansson overliggeren.

En velspillet første periode endte med en 3-0 føring til hjemmeholdet, det på to fejl fra gæsterne, hvor en dårlig udskiftning kostede opdækning og så scorede Benløse på frisalg.

Copenhagen kunne være tilfredse med sig selv i spillet bortset fra de var nede 3-0.

I anden periode lagde Benløse ud med et hårdt pres og Copenhagen havde svært at komme ud af det. Men som presset aftog, så kom Copenhagen langt bedre ind i kampen, og de havde deres muligheder, men Benløses keeper Emil Brixager snuppede alt.

En enkelt scoring fik Benløse i en situation med en afventende udvisning.

Foran 4-0 inden sidste periode, skal Copenhagen have ros for at søge muligheder, og de havde chancer til mål, men det blev ikke til mål, og i stedet kunne Benløse lukke med 2 mål.

Benløse fik vist et topholds evne til at vinde 6-0, trods de gav mange chancer væk. Førstekæden holdt højt tempo og havde god bevægelse, og dem fik Copnehagen ikke helt styr på når de spillede max.

Hos Copenhagen var der plusser i karakterbogen til brødrene Holmsten og keeper Engelhardt, men bedst var de to svenskere Kozan og Hansson.

Highlights kan ses her fra kampen.

Mathias Hacke Johansson, Copenhagen
Der er ikke ret meget at sige andet en at hvis man ikke kan finde ud af at score på sine chancer så kan man ikke vinde Floorball kampe. I periode 1 og 2 laver vi omkring 5 større forsvarsfejl og de scorer på 4 ud af dem så man må give dem at de har høj procent når vi fejler stort de har også en del chancer de spiller sig til men ikke nogle jeg synes var særligt farlige.

I sidste perioden er vi nød til at spille lidt anderledes og det gør at vi åbner op lidt for meget. Over hele kampen brænder vi så mange store chance og brænder man den typen af chancer så går der “trold” i det og vi magter ikke at få til en forandring. Vi får heller ikke et straffeslag som er 100% sikkert og det er umuligt at få styr på hvad for et niveau man er ude efter i ligaen når man giver Benløse en udvisning for ingenting men tillader tydelige frislage bare passere og fordelsregeln virker betyde noget andet i dag en hvad jeg gået og troet den gjorde.

Men lad mig sige med det samme at det er ikke dommerne der afgør kampen idag på nogen måde,vi kan ikke score idag så vi havde måske haft behov for en 8-9 straffeslag for at være med.
Brixager står en rigtigt god kamp men i øvrigt er der intet der overrasker mig med Benløses måde at spille på eller på hvilken niveau. Frederikshavn er stadig det hold der står stærkest og jeg håber vi får mulighed for at få mulighed til revanche hurtigt mod Benløse gerne i en kvartsfinalserie.
Tilykke til Benløse med sejren.

Benløse – Copenhagen 6-0 (3-0, 1-0, 2-0)
Benløse
Stefan Hedorf 4+0, Daniel Nygaard 1+1, Mathias Glass 0+2, Simon Møller 1+0, Daniel MacCabe 0+1, Jesper Roland 0+1, Mathias de Fries 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.