Når der skal arrangeres en SSL kamp

I weekenden lagde Ringsted sportscenter gulv til, da Höllviken fra den bedste svenske skiftede hjemmebanen ud da de spillede SSL kamp.

Benløse og Höllviken er samarbejdsklubber og kampen var et fint eksempel på samarbejdet, og missede du denne SSL kamp, så er der snart en kamp i Helsingør hvor deres samarbejdsklub FC Helsingborg kommer på besøg for 4.år i træk.

Jeg fik en snak med Casper Bøge fra Benløse om at arrangere kampen.

Hvad er den store forskel på at arrangere en ligakamp og en SSL kamp?
Som sådan er der efterhånden ikke den store forskel for os i Benløse på en ligakamp kontra en kamp i går. Vi har et super team af frivillige som ved hvad der skal til for at en kamp kommer til at blive en succes og igen i går lykkes det til UG, ikke en gang dommere der ikke kunne findes eller en bande der manglede at komme med til Ringsted kunne slå os ud.

Hvad gør at I som forening ender op med at arrangere en SSL kamp?
Siden vi blev samarbejdsforening med Hollviken har dette været en del af planen. Dog var kravet at det ikke var på trægulv. Gulvet blev skiftet i sommers og kort før jul fik vi muligheden og sagde Ja.

Hvor mange frivillige har været i gang med kampen, og hvordan er fordelingen mellem Jer og Höllviken?
Til denne kamp har vi været en gruppe på 3 der har styret det praktiske med vores svenske klub og herunder en super gruppe personer som normalt er med til ligakampen. Dog har vi til denne kamp valgt at ligaholdet stod for de fleste opgaver og dermed kunne give vores frivillige en fridag i lighed med svenskerne kunne give deres frivillige en fridag. 3 ledere 15 ligaspillere + 4 ledere /hjælpere Samt lidt hjælp fra streamingsteamet. 12 bolddrenge Derudover havde hollviken et mindre hold af hjælpere med så alt blev udført korrekt. Herunder dommerbordet hvor de havde 2 og vi 2 hjælpere. Samt svensk tv stod for alt tv selv.

Rent praktisk, så er der vel en del krav til at arrangere en kamp fra SSL, hvilke er det bla?
Der er langt flere krav til denne kamp, men mange af disse ting har været nemme at komme igennem da vores hjemmekampe kører meget på deres niveau med arbejdet i baglandet, dog skulle lige sikre et ekstra omklædningsrum til evt doping, fortælle hvor alle nødudgange var samt hjemmeholdet løber først ind fremfor sidst i de danske rækker. 

I forhold til Höllvikens sponsorer og bandereklamer, hvordan fungerede det?
Det var nemt da de kom med alle bander selv, vi havde ligatruppen til at stille alle bander op samt hænge alle bannere op i hallen.

Hvornår kom Höllviken og deres modstandere til kampen?
Begge hold var ca i hallen ved 13. Tiden til lidt let mad og efter kampen spiste de også lidt god mad fra vores samarbejdspartner Fornis der igen sørgede for at vi i klubben ikke skulle gøre noget.

Hvad har I hørt fra de to hold om forholdene til kampen?
Det vi hørte fra begge hold var stor tilfredshed, de synes alt havde fungeret og alle forhold havde været gode.

Som klub, hvad giver det Jer at lave dette arrangement?
Vi også selv tilfredse med arrangementet men kan altid finde forbedringer og derfor er det også aftalt at vi kigger på arrangementet sammen og ser på hvad det var godt og evt skidt så vi kan gøre det evt bedre en anden gang. For os som klub har det været super fedt at få en kamp herned med to mandskaber som spiller så godt floorball og tør spille floorball.

Kampen var tæt og med super mål har det givet ungdommen og vores ligaholdsspillere en masse inspiration til spillet. Derudover har det givet en masse mediedækning og vi har igen sat Ringsted Kommune på landkortet og dette er vi super tilfredse med.

Jeg vil gerne takke alle hjælpere og En stor tak til Hollviken for at give os muligheden. Til jer der ikke så denne ssl kamp kan jeg kun anbefale at tag til Helsingør d. 16. Marts og se kampen deroppe. Det er en super oplevelse.

Foto. Thomas Krogh Photography

 

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.