Rødovre – Brønderslev 13-6

Rødovre havde ingen slinger i valsen da kampen startede, og efter 1 min førte de 2-0. Hjemmeholdet slog til igen da de på 74 sekunder lavede 3 mål, og så stod den 5-0 efter 9.38, og så var den kamp reelt lukket.

Rødovre cruisede videre og da første var slut, stod den 7-1.

Så tabte kampen momentum, og kvaliteten dalede og efter anden periode endte med 10-2 føring til Rødovre.

Tredie periode blev noget rodet hawaiihockey. Brønderslev lagde godt ud og kom på 10-4 efter bare 2 min.

Slutteligt vandt Rødovre 13-6, hvilket var det vigtigste men at Brønderslev får lov at lave 6 mål er i overkanten, og det kan hjemmeholdet ikke være tilfreds med.

Niklas Nordh, Rødovre
Vi snackade före matchen att vi skulle göra en helhjärtad insats i 60 minuter och verkligen ta uppgiften seriöst. Inledningsvis spelade vi med bra fart och är otroligt effektiva och får utdelning på många chanser. Vi utnyttjar Hot Shots misstag väldigt bra och straffar dem hårt. Vi vinner förstaperioden med 7-1 så det är verkligen svårt att vara missnöjd med den perioden även om vi kunde göra några saker bättre, Tyvärr tappar vi lite fokus från andra perioden och resten av matchen.

Vi spelar passivt och bekvämt och tror kanske att det skall vara enklare än vad det verkligen är. Dessutom spelar Hot Shots upp sig och kämpar verkligen matchen igenom vilket de ska ha stor cred för.

Sista perioden gör vi i stort sett allt vi säger att vi inte skall göra och avslutar väldigt tamt. Det var såklart aldrig någon fara för segern men var och en får verkligen se över sin egen inställning mot slutet då det är alldeles för dåligt. Vi släpper in enkla mål och förlorar i stort sett alla närkamper.

I kort tar vi med oss förstaperioden så vet vi själv att vi kan mycket bättre. Vi var rätt uddlösa idag men jag tycker ändå att Jonas Hvid gör en god kamp idag. Han har kommit tillbaka efter samlingen med landsholdet och fått en boost från det vilket är väldigt kul att se. Nu laddar vi om för kampen mot Fredrikshavn då det blir sjukt viktigt för oss att göra en bra match i hela 60 minuter och inget annat.

Rødovre – Brønderslev 13-6 (7-1, 3-1, 3-4)
Rødovre
Niklas Nordh 3+4, Brian Jensen 0+4, Andreas Kleczewski 3+0, Nicolai Jensen 3+0
Rasmus Schjerlund 2+0, Jonas Hvid Nielsen 0+2, Mads Kristensen 1+0, Daniel Lund 1+0, Casper Christensen 0+1
Brønderslev
Jan Krejiciek 2+1, Johan Uppström 0+2, Adam Pudich 1+0, Simon Thomsen 1+0
Adam Brejnhøj 1+0, Simon Thomsen 0+1, Mathias Olesen 0+1, Jonas Sønderby 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.