Optakt weekendens kampe

Vanløse – Benløse
Hjemmeholdet har vist gode takter på det seneste, og havde den unge back Simon Lehnert på månedens hold for januar.
Vanløse skal bygge videre på dette, men de får det mere end vanskeligt mod Benløse, som efter trænerskiftet skal finde sig selv. To nederlag i streg er ikke hverdagskost for de dygtige midtsjællændere, så ingen tvivl om Benløse kommer for at vise kvalitet og for at vise hvad de står for.

Copenhagen – Frederikshavn
Den omvendte kamp endte med en 6-3 sejr til Frederikshavn, hvor Copenhagen var helt væk i starten af kampen inden de fik arbejdet sig tilbage.
Det har været været udfordringen for Copenhagen, at de i momenter i kampene mod top 4 er godt med, men at de ikke lykkedes over 60 min mod top 4. Trods tætte kampe har 6 kampe givet 6 nederlag mod top 4.
Frederikshavn er rækkens tophold, og med mix af ungdom og rutine har de bare været gode, og de kommer for at snuppe alle tre point.

Hvidovre – Sunds
Gæsterne fra Sunds ligger nummer to, og de har i sidste spillerunde en mulig ’finale’ mod Frederikshavn om førstepladsen. Det forudsætter at der ikke sættes point til, så derfor skal der tre point på kontoen mod Hvidovre.
Hjemmeholdet har fokus på slutspillet og med at få integreret de nye Rødovrespillere. På den måde kan kampen blive interessant, for hvor gode er Hvidovre når de er i stærkeste opstilling!

Rødovre – Vendsyssel
Trods den massive afgang af 5 landsholdsspillere, så holder Rødovre fast i toppen og ligger nummer tre, og skal den placering holdes, så skal der en sejr på kontoen.
Brian Jensen har været i flyvende form på det seneste så ham skal Vendsyssel holde øje med. Gæsterne er bedst på hjemmebanen. 18 mål har de lavet på udebane i 5 kampe og der er lukket 77 ind. Det er over 15 mål i snit, det bliver svært for Vendsyssel.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.