Danmarks kvinder VM klar

Det var næsten afgjort inden Danmark skulle spille den afgørende kamp mod Norge, hvor vinderen af kampen ville sikre sig en VM plads, mens taberen skulle håbe på at komme med i det bedste 3’er regnskab.

Men allerede her stod Danmark godt til inden kampen skulle spilles, og Danmark skulle tabe meget stort, for ikke at kvale ind.

Kampen startede noget nervøst, men Danmark fik godt flow i spillet dog uden at komme til de store muligheder.

En norsk fejl satte Danmark igang, da rappe Caroline Christoffersen snuppede en dårlig norsk aflevering, og som en gazelle stormede hun afsted med to norske spillere halsende efter sig og satte bolden sikkert i målet til 1-0.

Det fik Norge mere frem på banen og specielt Gidske og Ingebrigtsli havde Danmark svært ved at have helt styr på.

I målet stod Maria Amalie Møller igen særdeles solidt men måtte kapitulere til 1-1, kort efter Danmark lige havde klaret et norsk powerplay.

I anden pause var det igen muligheder i begge ender, men halvejs inde i kampen lignede det dødvande, begge hold ville gå videre 100% med en uafgjort, og tempoet faldt, men lidt ud af ingenting fandt unge Ingebrigtsli en hul og bragte Norge på 1-2.

Norges mål til 1-3 var lige efter floorball ABC’en se med her, og med den stilling kunne begge hold gå til pause inden de sidste tyve min af kampen.

Danmark spillede for usammenhængende i anden periode og kunne ikke finde tempo.

I tredie periode kom Danmark bedre med, og efter tyve sekunder kom første afslutning da Emma Vistisen blev spillet godt op, men dog med en spids vinkel.

Danmark ville gerne og forsøgte men den norske keeper tog det der kom og slutteligt kunne.

Denne sekvens er et godt billede på tredie periode, Danmark søgte mulighederne, som ikke helt kom og lagde straks et højt pres på Norge, der ofte med succes spillede sig ud af presset og fik skabt noget i den anden ende.

Det norske mål til 1-4 kom efter denne opskrift.

Med det resultat endte kampen, Danmark var der ikke trods masser af energi fornuftigt spil.

Det afgørende var dog VM, og her sikrede Danmark sig adgang som bedste hold i regnskabet blandt de 4 hold. Sammen med Estland der kom mens Rusland og enten Holland eller Ungarn blev sorteper i det regnskab.

Grundslaget for at Danmark havde en bedre målscore end de øvrige lande i 3’er regnskabet, skal ses i den stærke indsats mod Sverige, hvor spillerne virkelig ofrerede sig og dækkede skud og igen mod Frankrig hvor Danmark holdt ved og blev at holde koncentrationen, så de vandt stort.

Godt arbejde

Danmark – Norge 1-4 (1-1, 0-2, 0-1)
Skud: 17-26 (5-6, 5-14, 7-6)
Danmark
Caroline Christoffersen 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.