Danmark – Norge 4-5 (U19)

Dagens første kamp var mod Norge, som Danmark på papiret var svage favoritter imod, da Danmark er nr.6 på U19 verdensranglisten og Norge er nummer 9.

Holdene placeret mellem nr.5-10 er dog utrolig jævnbyrdige.

Kampen mod Norge blev tæt, og fik en særdeles hektisk afslutning.

Begge hold var klar fra start og det på godt og ondt, for holdene skulle se hinanden an og som det ofte er i U19 sammenhæng, skal kæderne lige finde hinanden på begge hold. Norge kom frem til lidt flere afslutninger i første periode, der sluttede uden mål.

Det blev Norge der scorede til 0-1 efter et par min af anden periode, men Danmark svarede hurtigt igen med scoring af Jonas Nordheim, der har været god i denne sæson, godt 1½ min efter.

Flere mål blev det ikke til i anden periode.

Den sidste periode skulle blive særdeles hektisk og hvor Danmark viste moral da de kom bagud mod et norsk hold der var skarpe på omstillinger og havde en god keeper.

Norge tog føringen 1-3 på to mål inden for tre min af den sidste periode af kampen, og med 10 min tilbage af kampen, kunne det se svært ud for Danmark, der i 50 min blot havde lavet 1 mål.

Danmark havde brændt en del muligheder igennem kampen, men i slutfasen fik de lagt trykket på Norge som strittede imod.

Sunds backen Oliver Sørensen reducerede til 2-3 med 7 min igen af kampen og da Mikkel Christensen fra Benløse udlignede til 3-3, 22 sekunder senere havde Danmark momentum.

Danmark spillede godt, men det var Norge der slog til igen med blot 1.13 tilbage af kampen og tog føringen 3-4.

Danmark trækker keeperen ud, og i spil 6 mod 5 kommer belønningen med en scoring blot 5 sekunder før tid til 4-4! Stærk af det dansk hold.

En kamp varer dog 60 min, og Norge søgte muligheden og på en fræk faceoff, så kommer de frem til en afslutning langt udefra, hvor de overrasker Danmark med en scoring til 4-5 blot 3 sekunder før tid!

Danmark var det bedste spillende hold i den kamp, men der var beslutninger der blev taget af spillerne, der kostede dyrt og som Norge dygtigt udnyttede.

Den danske andenkæde havde to spillere der var med til A-VM, men laver blot 1 point som kæde, det skal de kunne gøre bedre som kæde!

Mikkel Christensen viste hvorfor han er en oplagt kandidat til A-landsholdet, stærk indsats og 3 point af den danske center!

Seks timer efter denne kamp er slut, skal Danmark i aktion igen. Kunsten som spiller at lære at slappe af og restituere sig er en vigtig erfaring at gøre sig.

Danmark – Norge 4-5 (0-0, 1-1, 3-4)
Skud: 31- 20 (6-10, 12-4, 13-6) 

Danmark
Mikkel Christensen 1+2, Oliver Sørensen 1+0, Jonas Nordheim 1+0, Mathias Glass 1+0, Nikolaj Brixager 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.