Et stort tab for Helsingør

I går meddelte Helsingør at klubben har mistet en af deres helt store. Deres tidligere formand Dan Egerup er gået bort.

Det er ikke kun et stort tab for floorballklubben i Helsingør men også de mennesker der lærte Dan at kende.

Dan Egerup var om nogen manden der fik vendt skuden i en af landets første floorballklubber. For Helsingør var en stille klub som havde sit seniorhold og det var så nok det.

Men Dan kom til og så begyndte der at ske noget.

Han kunne snakke med alle og han kunne organisere, og snart begyndte Helsingør en fremdrift, som nok mange var med til, men det var med Dan Egerup som manden der satte det hele i sving, og som bag kulisserne i den grad trak i trådene.

Helsingør favnede pludselig mangt meget og meget, og hvor Helsingør tidligere havde været en håndboldby, så kom floorball til at fylde mere og mere.

For 15 år siden var Helsingør en klub med under 50 medlemmer, og ved seneste medlemsopgørelse i 2017, der havde klubben 224 medlemmer.

Fantastisk rejse!

Nok var Dan Egerup gået af som formand for nogle år siden, men han havde sikret sig at klubben blev kørt solidt videre med dygtige folk i klubbens ledelse.

Så da Helsingør i slutningen af 2018 blev årets klub 2018 i Helsingør Kommune, så var det med sikkerhed en stolt Dan Egerup. Men ligeså en Dan Egerup der var den første til at rose de nye ledere for deres arbejde.

Selvom han var trappet ned i klubben, var han stadig involveret, bla som træner for klubbens damer, ligesom han havde en stor aktie i klubbens special olympics hold.

Som en af spillerne på det hold sagde til mig da jeg spurgte om jeg måtte bruge et billede til denne indlæg:

Hej Steen.
Det vil gøre mig rigtig glad hvis du gør det. Dan var ikke bare en træner for mig på handicap holdet da jeg spillede. Han var som en ekstra far for mig. Så jeg er virkelig ked af at han ikke er blandt os mere😭.
Mvh. Andreas

Netop Special Olympicsholdet havde en stor plads i Dans hjerte, og der blev lavet et find indlæg med ham, hvor du kan se hvordan holdet og han bare nyder at være sammen.

Holdet var startet op i Helsingør af Jesper og Jonas Hviid, men Dan og hans søn Mikkel tog over, og spørg bare hvilken af spillerne, hvad de 4 personer har betydet for dem.

 

Selv mødte jeg ham flere gange, og han var bare enkel og ligetil, en foreningsleder der altid var positiv og altid med smil.

Æret være dit minde

blogfloorballhelsingc3b8r2018

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.