Ja da, så skete det

Det var en stor sejr, omend den på mange måder er lille, så gav den et smil da det endelig lykkedes.

Tre børn har jeg, og på det åbenbart særdeles stressende forældreintra, ja der har jeg stædigt gjort mit for at stresse nogle lærer, Undskyld.

For når der på intra har stået at der i idræt skal være HOCKEY, så har jeg troligt hver eneste gang skrevet til lærerne (ja jeg er pain in the ass), og tålmodigt forklaret forskel på hockey og floorball, samt linket til øvelser.

Den ældste går i 9.klasse, så det er 10 år vi har haft børn i skolen, men søreme om det ikke skete.

Den yngste der går i 4.klasse, jo han skal have floorball i denne uge.

Spørgsmålet er om jeg nu skal skrive og takke lærerne 🙂

I tidernes morgen var jeg ansat hos forbundet, og der var jeg troligt efter Tress, og spurgte dem om hvorfor de i deres kataloger kaldte det for hockey og ikke floorball. For begyndte Tress at kalde det for floorball, kunnedet være lærerne begyndte ligeså at kalde det floorball.

Men Tress var ikke til at hugge eller stikke i, så må man jo skabe lidt opmærksomhed, så derfor fik jeg startet en lille kampagne dengang, hvor jeg bad floorballfolk om at skrive til Tress og spørge hvorfor det hedder hockey og ikke floorball.

Det virkede åbenbart, for året efter hed det floorball i kataloget.

Et par år senere var jeg stoppet i floorballforbundet og var på seminar hvor Tress skulle præsentere noget.

Jeg faldt i snak med vedkommende fra Tress, og vi kom ind på floorball, for jeg var lidt nysgerrig på om de kunne mærke stigende salg af stave mm til skolerne.

Jo siger han, det går fint, og apropos floorball, vi fik for et par år siden vildt mange mails med nogen der spurgte hvorfor vi kaldte det hockey og ikke floorball så ændrede vi.

Der stod jeg så med et stille smil.

Nå men god dag derude, og skriv nu til de lærer på intra, der kalder det hockey, og spørg om floorball. 10 års stædighed blev belønnet.

 

One comment

  1. Så skal vi bare have floorball-folket til at kalde vores bedste serie for Unihoc Floorball Ligaen og ikke fejlagtigt for Eliten eller Eliteserien, som mange desværre stadig gør.

    Hvis man kender bare en smule til elite aktiviteter, så er det meget få floorball udøvere, der træner på bare et tilnærmelsesvis elite niveau i Danmark.

    Træning 2-3 gange om ugen er ikke elite, allerhøjest semi-seriøs motion..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.