Final4, semifinale kvinder

Copenhagen – Hvidovre

Rutine fornægter sig ikke, for nok har Copenhagen syv spillere der kunne være old girls spillere, men det er klasse spillere, og de rutinerede spillere, ja de lavede 4 mål tilsammen. Topscorer for Copenhagen blev Tanja Schow, en vårhare på 40 år og måske den bedste spiller der ikke har spillet for landsholdet.

Selve kampen, ja den blev hurtigt afgjort, for da der var spillet 10 min af kampen, så stod den 4-0. Så blev det op ad bakke for Hvidovre, der sled i det, men på dagen mødte et tændt Copenhagenhold, der ikke lod Hvidovre komme ind i kampen igen.

Den lille mulighed der var, kom ved stillingen 6-2 og Hvidovre havde powerplay lidt mere end midtvejs i kampen. Men i stedet for at komme på 6-3, ja så scorede dygtige Klara Fjorder i undertal til 7-2

Copenhagen-Hvidovre 10-3 (5-1, 2-1, 3-1)
Copenhagen
Tanja Schow 2+2, Mathilde Christensen 3+0, Klara Fjorder 1+2,  Tanja Mørup 1+2
Emma Vistisen 1+0, Stina Öberg 1+0, Line Lauridsen 1+0
Hvidovre 
Agata Plechan 1+1, Cecilie Jürgens 1+0, Eva Knudsen 1+0,  Jasmin Damm 0+1

Århus – Frederikshavn

Det blev en særdeles tæt og spændende semifinale. I en tæt første periode, blev målet scoret af Katrine Andersen til 0-1 eneste scoring.

Hurtige Laure de Fries øgede til 0-2 tidligt i anden periode, og da Laura de Fries midtvejs i kampen øgede til 0-3, så lignede det exit Århus.

Men men, Århus har masser af erfaring og de gik på ingen måde i panik, og Thea Ehmsen, ja hun viste igen kvalitet, to mål på 63 sekunder så stod den 2-3, og da den tidligere landsholdsprofil Stinne Jørgensen udlignede til 3-3 to min inden 2.periode sluttede, så var der lagt op til en herlig sidste periode.

Næste mål kunne blive afgørende, og det blev Helle Grønbech fra Frederikshavn der viste vejen med 3-4 scoringen tre min inde i 3.periode.

Så skulle Århus frem på banen, og det gav muligheder, både til Århus og Frederikshavn. Det blev igen Katrine Andersen der slog til for Frederikshavn til 3-5 med 9 min igen af kampen, og da Århus kort efter ikke fik udnyttet de var i overtal, så begyndte det at ligne en nordjysk finale!

Århus satsede i slutningen og tog deres keeper ud, og så kunne Laura de Fries score i tomt mål til 3-6, efter en spændende kamp.

Kampen havde ikke så få unge spillere, Frederikshavn havde hele 10 spillere født år 2000 eller senere og Århus 2 spillere.

Laura de Fries og Katrine Andersen var en oplevelse i kampen, de bliver savnet til VM kval, da begge har meldt fra til landsholdet grundet studier!

Århus – Frederikshavn 3-6 (0-1, 3-2, 0-3)
Århus
Thea Ehmsen 2+0, Stinne Jørgensen 1+0, Nicoline Pihl 0+1, Anne Sofie Thaarup 0+1
Frederikshavn
Laura de Fries 3+1, Katrine Andersen 2+1, Helle Grønbech 1+1, Annika Bengtsson 0+2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.