VM: Norge straffede danske fejl

Det var nøglekampen for Danmark da de i dag åbnede deres første kamp ved VM mod Norge.

Det var kampen om 3.pladsen i gruppen og det skulle vise sig at det ligeså kan få stor betydning, for det videre VM, men mere om det senere i næste indlæg.

Danmark startede godt og da Jesper Schmidt trykkede til på en tværpasning så Danmark kom på 1-0, så var det den perfekte start.

Den start blev forvandlet til, hvad sker der lige der. For Jesper Schmidt fik i samme moment 2+10 for usportslig optræden.

Det powerplay straffede Norge og så stod den 1-1.

Det gode danske spil fortsatte, men et frislag tæt på mål blev straffet af Norge på et flot zorromål af kampens store spiller Ole Mossin.

2-2 blev det da to af Danmarks bedste afsluttede et par hurtige pasninger, godt arbejde fra Glass og Eldholm.

Danmark kom også på 3-2 da Jesper Roland fandt Mikkel Skov ved bageste stolpe.

Det var stillingen efter første periode, hvor Danmark spillede klogt og Norge nok havde tilløb til chancer, men reelt scorede på to fejl fra Danmark, først via powerplay og sidenhen frislag tæt under mål.

Anden periode blev et mareridt for Danmark, som tabes med 0-5, av av.

Norge udnyttede danske fejl, og Danmark haltede lige efter og trods tilløb til muligheder, så havde Danmark ikke skarpheden.

To hurtige norske scoringer, så stod den 3-4, og da der blev dømt straffe mod Danmark for spil med hovedet, så slog Norge til igen med et Zorromål og så stod den 3-5.

Men tag det dumme powerplaymål væk pga. En unødig dansk udvisning og straffe for spil med hovedet. For nok ser det ud til at den danske spiller ikke er aktiv som sådan med hovedet, men han kan se bolden og skal flytte hovedet, der slår de internationale dommere hårdt ned.

Tag de to mål ud af ligningen, så havde den stået 3-3 halvvejs i kampen.

Norge var skarpe i denne fase og marginalerne var ikke med Danmark der taber 0-5, og så stod den 3-7 inden de sidste 20 min af kampen.

Et dansk comeback blev skudt i sænk, da Norge på Danmarks anden udvisning i kampen score til 3-8, og det var så den kamp.

Norge udnytter begge deres powerplay, de scorer på to frislag tæt under mål og på et straffe. Det er 5 mål, som Danmark ikke får tilsvarende og en afgørende forskel.

Danmark – Norge 3-9 (3-2, 0-5, 0-2)

Skud: 20-27 (6-6, 7-11, 7-10)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.