10 skarpe om VM til Simon Lauridsen

Det er Sundsspillerens første VM. 7 landskampe har han på sit CV foreløbig.

Hvad glæder du dig til ved VM         

Jeg glæder mig utrolig meget til at stå i landsholdstrøjen, samt at høre nationalsangen for første gang mod Norge. Dette bliver kulminationsøjeblikket af en lang forberedelse og mange timers hårdt arbejde sammen med holdet. Derudover bliver det noget helt ekstraordinært, at skulle spille et vm for sit land, samt få lov til at bide skeer med de bedste floorballspillere i verden.

Hvad ser du som holdets styrke

Det er uden tvivl den danske arbejdsmentalitet, utømmelige tro på sejr og viljen til at gå utrolig langt for hinanden. Vores interne styrke ligger i vores sammenhold og stenhårde defensiv.

Hvem er holdets sovetryne

Morten Handgaard har mig bekendt det største sovehjerte på holdet. En ung teenager har brug for utrolig meget søvn, når han er i voksealderen. J

Hvem på holdet har den hurtige replik

Som jyde kan alle sjællændere tage denne titel, da deres mundtøj sjældent står stille. Deres mund går uafbrudt, som en teenagers første scooter, der aldrig må stå i tomgang. Dog må sækkepibetrioen fra Rødovre Marko, Emil og Jannik løbe med denne æresfulde titel, da de kommer med ordvendinger, stillinger og et ordforråd, som ikke engang er kommet til Jylland endnu. Fornøjelse at opleve så humoristisk et selvskab. J

Hvem fra holdet er den der sidst forlader bordet når I spiser

Det er uden tvivl Jesper Roland, han snakker mere end han spiser. Han er uden tvivl den person på holdet, som buffet restauranterne kan tjene mest på, da han simpelthen sjældent når at spise. Af samme grund er han altid en fornøjelse at sidde til bords med.

Hvordan håndterer man en lang VM turnering

Der er ingen tvivl om, at de basale ting som søvn og ordentlig kost, bliver et vigtige parameter i vores tætte kampprogram. Derudover er det en lang turnering, så det sociale aspekt bliver uden tvivl et vigtigt parameter, for at vi som hold kan præstere optimalt i alle kampene.

Hvorfor spiller du med det nummer du har til VM

Det er det nummer jeg fik tildelt til første landsholdskamp for mit vedkommende.

Har du et kælenavn

Nej

Hvad spiser du til morgenmad under VM

Er ikke det store morgenmadsmenneske, men helst noget yoghurt med mysli, havregryn eller bare en masse æg. Slutter altid af med en klapper med ost, en banan og en god kop kaffe.    

Har du et ritual inden en kamp

Som sportsudøver har man vel altid en del ritualer, der ved offentliggørelse smider en direkte på den lukkede. Derfor tænker jeg at holde det for mig selv 

blog floorball vm kval 2018 simon lauridsen

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.