Vanløse – Hvidovre 6-7

Vanløse og Hvidovre ligger som forventet med i bunden, og det er kampene mellem hinanden der på mange måder er vigtige.

Det blev også et særdeles tæt drama i Vanløse, hvor stillingen skiftede, og hvor ingen af holdene formåede at score i powerplay, trods 7 udvisninger i kampen hvor Vanløse fik de 4 og Hvidovre 3.

Set med hjemmeholdets øjne, så er det øv at tabte, men 3 af målene bliver lavet af spillere under 18 år.

Det var netop en af de unge, Rasmus Bømervang der scorede til 1-0, det gjorde han ligeså i forrige ligakamp. Så god start for hjemmeholdet med mål efter 46 sekunder spillet, men Hvidovre var skarpe og på 26 sekunder gik de til en 1-2 føring. Den holdt i 50 sekunder, så var der udlignet til 2-2.

Der var blot spillet 4.35 min af kampen, og med 4 mål scoret, kunne det ligne en underholdning der kunne slå vild med dans.

Vanløse kom på 3-2 efter 16.56 men de fik ikke lov at få føringen længe for 47 sekunder senere stod den 3-3, som var stillingen efter de første 20 min af kampen. I første periode havde Vanløse 3 udvisninger, hvor Hvidovre ikke får udnyttet det og skabt afstand.

Vanløse fik igen en tidlig scoring da backen Kim Tobiassen, som har været god, fik Vanløse i en 4-3 føring.

Vanløse havde muligheden i powerplay, men den udnyttede de ikke og i stedet kunne Patrick Nielsen udligne til 4-4, som var stillingen inden sidste periode af kampen.

Andreas Freden har været en særdeles bærende kraft hos Vanløse, og det blev den 28 årige svensker der igen bragte Vanløse i front , men igen kom Hvidovre igen. Rasmus Madsen er ved at finde formen fra sidste sæson efter skade, og han udlignede til 5-5.

Unge Andreas Walter fra Vanløse lavede sit andet sæsonmål da han scorede til 6-5 med godt 10 min tilbage af kampen.

Det blev den sidste scoring for Vanløse og gæsterne fra Hvidovre som blot førte 2 gange i kampen med 1-2 og 6-7, de lukkede kampen, med anfører Anders Grønborgs anden scoring til 6-7.

Med 30 sekunder tilbage igen, får Hvidovre en udvisning, men trods et stort tryk, så holder Vanløse stand, og ja de kan glæde sig over de unge gør det godt, men manglende effektivitet på powerplay, det koster.

Alexander Sundsfjord, Vanløse
Ærgerligt nederlag i en kamp der burde være vundet – desværre laver vi igen for mange personlige fejl som endte med at koste sejren. Nu skal der arbejdes hårdt i julepausen så der kan komme point på kontoen i det nye år.

Søren Jønsson, Vanløse
Tror begge hold kendte betydningen af kampen udfald. Det kunne man tydeligt mærke i hallen. Det gik som vi havde forventet.
Et Vanløse hold med en masse unge drenge, der har en vild energi og kondi. Så vi skulle bruge vores erfaring og vente på de fejl der nu kommer fra et hold uden for meget liga erfaring. Det var en kamp der kunne gå begge veje, men vi glade for at få sejren hjem til sidst. Jeg vil gerne rose træner teamet for Vanløse.
Jeg syntes de har bygget et godt Floorball koncept op og holdet har en fed energi hvor hver en scoring bliver fejret som den der sikre kampen 3 point. Tak for en fed kulisse og fed kamp. Det er sådan kampe der udvikler spillere.

Vanløse – Hvidovre 6-7 (2-2, 2-2, 2-3)
Vanløse
Andreas Freden 1+1, Morten Guido 1+1,Kim Tobiassen 1+1,  Rasmus Bømervang 1+0, Sophus Ørnskov 1+0, Andreas Walther 1+0, Aksel Christensen 0+1, Nicolai Fisker 0+1
Hvidovre
Anders Grønborg 2+0, Rasmus Madsen 1+2, Patrick Nielsen 2+0, Patrick Møller 1+0, Lukas Örlygsson 1+1

hvidovre rasmus madsen kasper eriksen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.