10 skarpe om VM til Mikkel Skov

Han blev kåret til Danmarks bedste spiller i sidste sæson og han er anfører på landsholdet. Ingen tvivl om fokus vil være på Mikkel Skov til VM.

Det er Sundsspillerens andet VM, og han har 23 kampe på sit CV og i dem er der lavet 32 point. Dermed er han spilleren med det højeste pointsnit i truppen.

1) Hvad glæder du dig til ved VM
Jeg glæder mig rigtig meget til at mærke den følelse man får, når man står på banen til et VM, hvilket nok bliver endnu vildere i år når vi skal spille i den store O2 Arena. Det er selvsagt noget helt andet end ved en ligakamp herhjemme i Danmark. Man får altid en helt speciel holdånd gennem sådan en turnering, hvilket man aldrig mærker på samme måde andre steder. Derudover glæder jeg mig meget til at spille mod Sverige for første gang.

2) Hvad ser du som holdets styrke
Holdets styrke er helt bestemt defensiven. Når vi står der, står vi rigtig godt, og det er der vi skal vinde de tætte kampe. Samtidig har vi allerede på nuværende tidspunkt et så godt kendskab til hinanden, at vi vil gøre alt for hinanden på banen, så fighterviljen er helt i top.

3) Hvem er holdets sovetryne
Det må være Jannik Dalkvist.

4) Hvem på holdet har den hurtige replik
Den må nok falde på Jannik Trolle eller Marko. Jeg har ikke været i selskab med dem endnu, hvor munden ikke har været åben.

5) Hvem fra holdet er den der sidst forlader bordet når I spiser
Jesper Roland er altid god for en ekstra snak ved bordet, når vi spiser.

6) Hvordan håndterer man en lang VM turnering
Til et VM er det altid vigtigt at få slappet af så meget som muligt. I år har vi et specielt hårdt program, hvor vi kan ende med 5 kampe på 5 dage, så afslapning kan komme til at betyde endnu mere, end den gjorde i 2016. Samtidig er det også en vigtig del at vi på holdet er gode til at være sociale med brætspil eller lignende, ellers kan tiden på hotellet godt blive rigtig lang.

7) Hvorfor spiller du med det nummer du har til VM
Jeg er blevet tildelt nummer 24. Det har ikke nogen speciel årsag.

8) Har du et kælenavn
Skov

9) Hvad spiser du til morgenmad under VM
Hvis menuen står på en klassisk morgenmadsbuffet, så får jeg stort set altid noget yoghurt med müsli, lidt æg og bacon, et rundstykke og gerne et stykke frugt.

10) Har du et ritual inden en kamp
Den eneste vane jeg har, er at stå det samme sted ved kampråbet foran målet. Men det er ikke et ritual, som der er afgørende for mig.

Sunds Holm Skov indslag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.