Hvidovre – Frederikshavn 5-14

Det var sæsonens bedste kamp for hjemmeholdet, som dog endte med at tabe ganske klart.

Men i 40 min, ja der var Hvidovre ganske godt med, og stillingen var 4-6 efter de to første perioder.

De sidste 20 min blev tabt med 1-8!

Inden de sidste 20 min af kampen, ja der startede Hvidovre med at komme foran 2-0. Frederikshavn kom på 2-2 bla. på et powerplayplay mål og dermed sluttede en tæt første periode!

Hjemmeholder kom foran 3-2 inden Frederikshavn tog fat og med 4 scoringer kom på 3-6. Hvidovre kom på 4-6 i powerplay og hjemmeholdet kunne tilfredse gå til pause inden de sidste tyve min af kampen.

Her skruede Frederikshavn tempoet op og 2 mål på 3 min bragte dem på 4-8, Hvidovre fik lidt styr på det, men i kampens sidste 10 min lukkede Hvidovre 6 mål ind.

På mange måder kan hjemmeholdet være særdeles tilfredse med kampen, der er meget at tage med. Omvendt viste Frederikshavn de kunne skrue op når der var behov for det.

Søren Jønsson, Hvidovre
De første 2 perioder er de bedste vi har spillet i lang tid. Vi tør holde i bolden og spille Floorball. Desværre løber kræfterne lidt ud ballonen. Frederikshavn viser hvorfor de er Danmarks mestre ved god kondition og have et godt koncept og det gør de vinder sikkert selvom de ikke rammer top spil. Tak for kampen til Frederikshavn.

Claus Ejman, Frederikshavn
Hvidovre kæmpede godt, og vi ville heller spille bolden over stregen i stedet for at skyde på mål, i de 2 første periode. 3. Periode var langt bedre og vi viser hvordan vi kan spille. Jeg er rigtig tilfreds med at vi får 3 af vores helt unge drenge i spil. De går ind og gør en fin indsats.

Hvidovre – Frederikshavn 5-14 (2-2, 2-4, 1-8)
Hvidovre

Patrick Nielsen 1+1, Anders Grønborg 1+0, Zimon Madsen 1+0, Rasmus Madsen 0+1, Jacob Huge 0+1, Mathias Thorsen 1+0, Joakim Møller 0+1
Frederikshavn
Andreas Glad 4+4, Kasper Kajgaard 4+1, Jonathan Velgaard 0+4, Anton Madsen 2+1, 
Niklas Andersen 2+0, Benjamin Velgaard 1+1,  Jonas Nordheim 1+0, Rasmus Bengtsson 0+1, Rasmus Larsen 0+1, Mads Larsen 0+1
Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.