Rødovre – Frederikshavn 7-8

Der var masser af underholdning i Rødovre da Frederikshavn var på besøg. Indrømmet, efter Rødovres meget solide indsats mod Sunds, havde jeg svært ved at se Frederikshavn snuppe sejren.

Det blev en kamp med flotte mål, gode detaljer, spænding og et comeback, jo det var floorball når det er bedst og de mange tilskuere i hallen fik underholdning.

In form Andreas Kleczewski åbnede kampen med sit 9.sæsonpoint, men Frederikshavn slog igen, Kasper Kajgaard bliver bedre og bedre og han var med i at få vendt til 1-2 da første periode sluttede.

Anden periode var knap nok startet, så scorede Andreas Glad med sit andet mål til 1-3 efter 8 sekunder.

Erfarne Jannik Trolle ud og sidde med en 2+2+10, og med en spiller i overtal, ja så kunne Frederikshavn trække fra, men hov i undertal slog Rødovre til da Jannik Dalkvist scorede til 2-3 og da Rødovre med to scoringer på 32 sekunder øgede til 4-3, så lignede det er hjemmehold i kontrol.

Rødovre svenske træner Niklas Nordh øgede til 5-3 i tredie periode, og Rødovre var i kontrol og spillede med deres sædvanlige kontrol, og Frederikshavn havde i denne periode svært at komme til noget.

Da Nordh så øgede til 6-3 i powerplay og Jeppe Juhl scorede til 7-3 21 sekunder senere i tiden 51,25, så var det kamp Rødovre bare skulle lukke. I vanlig Rødovrestil kontrollerede hjemmeholdet da også bolden, og Frederikshavn havde svært at få etableret noget modsvar.

Hvad der skete, ja det er et godt spørgsmål, slappede Rødovre for meget af og ja Frederikshavn troede på det og havde energien og satte et formidabelt comeback igang med 5 min igen anført af Andreas Glad og Anton Madsen.

På 3,20 min havde Frederikshavn udlignet og med 57 sekunder igen scorede dygtige Jonathan Velgaard det afgørende mål til 7-8 og dermed leverede nordjyderne er flot comeback.

Sjældent at se Rødovre smide en så sikker føring, men stærkt at komme igen af Frederikshavn der fandt energien. For ligaen fås ikke bedre propaganda.

Samtidig må ligaen siges at være ganske åben.

Niklas Nordh Rødovre
Vi gör två bra perioder och har egentligen kampen i våra egna händer. Vi sätts verkligen på prov i andra perioden där vi får spela mycket boxplay och tar oss ur det med 1-0 vilket är otroligt starkt. Där får vi energi och fokus som gör att vi börjar straffa Fredrikshavn och vi har tillslut i tredje en 7-3 ledning som vi bara ska kunna bevaka. Tyvärr börjar vi spela arrogant och många spelare börjar falla ur ramen och gör inte som vi snackat om.

Vi släpper in 5 raka mål i sista perioden och förlorar tillslut med 7-8.
Otroligt tråkigt då vi har allt i våra egna händer men tappar det helt. Vår andraline spelar 2-1 och gör defensivt en stark insats samtidigt som de skapar framåt. Vår förstaline spelar idag 1-7 vilket är helt oacceptabelt.
Det är där vi förlorar kampen tyvärr och vi får egentligen bara se till att rannsaka oss själva och ta med oss något från detta. Vi har stunder vi spelar väldigt bra och är genom matchen det starkare laget i min mening.
När vi ger bort matchen på det sättet vi gör mot ett så pass bra lag som Fredrikshavn så blir vi straffade. Nu kommer vi lära oss av det här och det är sista gången detta händer gör den här säsongen det kan jag lova.
Plus idag går till vår andraline som gör en gedigen insats och följer sin gameplan till punkt och pricka. Är en fröjd att se dem spela så disciplinerat som de gör.

Claus Ejman Frederikshavn
Vild kamp. Spiller en rigtig god 1. Periode, hvor vi investere meget, og står godt i forsvar. Lige så gode vi var i 1. Lige så ringe var vi i 2. Periode. Giver lette mål væk. Det forsætter lidt i 3. Periode, men vi bliver ved med at have troen på sejr, hvilket vi virkeligt viser de sidste 5 min. Herlig sejr.

Rødovre – Frederikshavn 7-8 (1-2, 4-1, 2-5)
Rødovre
Niklas Nordh 3+0, Jeppe Juhl 1+1, Emil Odfeldt 0+2, Frederik Kobberup 1+0, Andreas Kleczewski 1+0, Jannik Dalkvist 1+0, Casper Christensen 0+1, Marko Krogsgaard 0+1
Frederikshavn
Andreas Glad 5+1, Anton Madsen 0+4, Kasper Kajgaard 2+1, Jonathan Velgaard 1+0

blog floorball rødovre-Frederikshavn

 

Se den afgørende scoring her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.