Benløse – Sunds 4-3 (OT)

Topkampen i Benløse blev en særdeles tæt affære mellem Benløse og Sunds.

En tæt første periode kunne gæsterne gå til pause med en smal 0-1 føring, og det uden Søren Holm der i de to første kampe har været skarp for Sunds.

Intensiteten steg i anden periode, og kampens første udvisning blev prompte straffet efter 14 sekunder da Simon Møller scorede.

Sunds svarede igen ved talentfulde Mathias Lauridsen og kom på 1-2.

Så fulgte en udvisning til begge hold med 44 sekunders i mellem, så begge hold fik chancen for at score i powerplay, men uden succes. Trods muligheder i begge ender, så stod den 1-2 inden de sidste 20 min af kampen!

3.periode havde nerve, vel vidende at næste scoring kunne afgøre kampen, 2-2 så var kampen åben igen og 1-3 så var Sunds in the front seat.

Det blev unge Simon Holmer der scorede til 1-3 i tiden 53,28 på en friløber. Det kunne ligne afgørelsen, med tanke på Benløse blot havde scoret 1 mål foreløbig.

En udvisning blev vejen til comeback for hjemmeholdet, og med en Mark Bek scoring i powerplay i tiden 16,52. Det blev fulgt op med udligningen af talentfulde Mathias Mortensen blot 34 sekunder senere

Så stod den på overtid og her måtte unge Jonas Højmark der er startet sæson solidt en tur i straffeboksen, og i powerplay slog Benløse til endnu engang, og sikrede dermed en 4-3 sejr.

Interessant er det at de to #77 Mathias Glass og Mikkel Skov som begge er to målhajer måtte gå fra banen uden point begge to!

Sunds har truppen og en DM finale er en ambition. Men det kneb at svare igen i forrige kamp mod Rødovre da københavnerne trak fra, og en føring i Benløse kunne ikke holde, så Sunds har nu tabt to kampe, mod to af de andre tophold!

Jens Hagbarth, Benløse
Følger

Peter Hug, Sunds

Benløse – Sunds 4-3 (0-1, 1-1, 2-1, 1-0)
Benløse
Simon Møller 2+1, Mikkel Christensen 0+2, Mark Bek, 1+0, Mathias Mortensen 1+0, Daniel Nygaard 0+1
Sunds
Kristoffer Handgaard 1+0, Mathias Lauridsen 1+0, Simon Holmer 1+0, Jonas Højmark 0+1

mål hjelm

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.