Vanløse – Copenhagen 2-8

Hjemmeholdet ville gerne, men Copenhagen var for skarpe og som kampen skred frem, så trak Copenhagen stille og roligt fra med Nikolaj Parbo i hopla med 5 mål og en assist.

Det var netop Parbo der åbnede kampen med scoringen med 2½ min spillet til 0-1, og da han 5 min senere øgede til 0-2, så blev det svært, og Vanløse skulle vise de kunne svare igen.

Stillingen efter 1.periode var 1-3, og det var nu Vanløse skulle vise deres værd. De sled og slæbte og forsøgte, men først lykkedes de ikke med at score da de var i overtal og på den måde få åbnet kampen, og da gæsterne udnyttede deres første powerplay og scorede til 1-4, var det reelt afgørelsen på kampen.

Inden de sidste 20 min stod den 1-5, med Nikolaj Parbo som Vanløses onde ånd, Parbo var ganske enkelt med i alle mål for Copenhagen.

Med kampen reelt afgjort skete der ikke mere end et par mål i slutfasen.

Copenhagen viste de var det bedre og afviste klart Vanløse der gerne ville. Vanløse havde en god periode i anden periode, men kendte ikke deres besøgelsestid da det gjaldt.

Vanløse træner Alexander Sundsfjord:
Følger

Copenhagen træner: Mathias Hacke
Vi gennemfør kampen på en ok måde i 2 perioder og vores 1:e kæde viser vejen. Jon Beck Paulsen gør en rigtigt god debut på backpladsen og det lover godt for fremtiden. Vi er også meget glade over den måde Magnus og Magnus gør fremskridt i næsten hvert skift de spiller. Vi har nu en truppe på 21 markspillere hvor rigtigt mange er under 20 år og det er fantastisk. Når vi fået allesammen tilbage i træning fuldt ud kommer vi at have knivskarp konkurrence på alle positioner der gør at vi kommer blive ved med at gøre fremskridt. Vil også give lidt ros til vanløses i særklasse bedste på dagen Morten Guido, det er sjovt og se spillere udvikles og han kommer at være en vigtig brik for Vanløse i turneringen.

Vanløse – Copenhagen 2-8 (1-3, 0-2, 1-3)
Vanløse 
Morten  Guido 1+0, Christian Espensen 1+0, Rasmus Ravn 0+1, Gustaf Wiklund 0+1
Copenhagen
Nikolaj Parbo 5+1, Pontus Kozan 1+1, Robin Karlsson 1+2, Martin Grønborg 1+0, Mads Nørregaard 0+1, Magnus Mynster 0+1, Jeppe Hove 0+1

img_4364

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.