De dumme dommere eller…?

Leave a comment

20/09/2018 by Steen Houman

Er der nogen der får kritik, ja så er det dommerne, det er åbenbart den eneste gruppe i floorballsporten som der altid bliver kritiseret for fejl.

Men, en ting er sikkert, hvis der er nogen der ærgrer sig, så er det dommerne, for det er nok ikke med vilje de laver fejl!

Ligeså skal vi der kigger på kampene, huske at det vi ser fra vores vinkel, jo ikke er den samme som den vinkel dommerne har. Dommerne kan jo kun dømme det de ser.

Jeg snakker tit med Ole Blædel, der er regelfortolker her i Danmark og med i dommerudvalget. Han fortæller glad om de indsatser der faktisk sker hos dommerne, og at det at der kommer streaming af kampe er guld værd for dommerne, som kan gå hjem og se de situationer i kampene, som de var udfordret på. Det er jo den gode mulighed for at lære af situationen og blive bedre næste gang.

Men en ting overraskede mig, for Ole Blædel sagde, er du klar over at dommerne faktisk har situationer fra kampe, som de efterfølgende ændrer, efter at være blevet klogere.

For dommerne er ikke alle bange for at indrømme fejl og det skal ikke komme spilleren til skade. For mig viser det hvilken dedikation og respekt dommerne har til sporten, de bliver skældt ud for det ene og det andet, og tænk så at turde erkende, ja jeg lavede en fejl.

En ting er sikkert, dommerne vil blive ved med at lave fejl, men vær sikkert på, de arbejder for at blive bedre.

Så thumbs up til indsatsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogstats

  • 787,169 hits

Oversigt

%d bloggers like this: