De dumme dommere eller…?

Er der nogen der får kritik, ja så er det dommerne, det er åbenbart den eneste gruppe i floorballsporten som der altid bliver kritiseret for fejl.

Men, en ting er sikkert, hvis der er nogen der ærgrer sig, så er det dommerne, for det er nok ikke med vilje de laver fejl!

Ligeså skal vi der kigger på kampene, huske at det vi ser fra vores vinkel, jo ikke er den samme som den vinkel dommerne har. Dommerne kan jo kun dømme det de ser.

Jeg snakker tit med Ole Blædel, der er regelfortolker her i Danmark og med i dommerudvalget. Han fortæller glad om de indsatser der faktisk sker hos dommerne, og at det at der kommer streaming af kampe er guld værd for dommerne, som kan gå hjem og se de situationer i kampene, som de var udfordret på. Det er jo den gode mulighed for at lære af situationen og blive bedre næste gang.

Men en ting overraskede mig, for Ole Blædel sagde, er du klar over at dommerne faktisk har situationer fra kampe, som de efterfølgende ændrer, efter at være blevet klogere.

For dommerne er ikke alle bange for at indrømme fejl og det skal ikke komme spilleren til skade. For mig viser det hvilken dedikation og respekt dommerne har til sporten, de bliver skældt ud for det ene og det andet, og tænk så at turde erkende, ja jeg lavede en fejl.

En ting er sikkert, dommerne vil blive ved med at lave fejl, men vær sikkert på, de arbejder for at blive bedre.

Så thumbs up til indsatsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.