Copenhagen – Sunds 3-8

Sunds vise højt niveau og fremstår rigtig stærke allerede nu så tidligt i sæsonen og Copenhagen måtte desværre at trods en ihærdig indsats fra deres side, så var Sunds det hurtigere og skarpere end de jyske gæster.

Copenhagen havde ellers muligheden for at komme foran på straffe, men den snuppede Julian von Enckevort i målet og kort efter gjorde Esben Køhler det onde mod sin barndomsklub da han scorede til 0-1 og kort efter stod den så 0-2 da Simon Lauridsen scorede på en fin Mikkel Skov assist. Skal det med at Sunds keeperen senere i kampen igen afholder Copenhagen fra at score på straffe! Se sekvens her som måske mere er hvordan kan Parbo skyde forbi!

Copenhagen kom med fin energi igennem hele kampen og de turde spille og var på ingen måde trykket ned af Sunds, men Sunds arbejdede hårdt og der blev ikke givet meget plads til hjemmeholdets spillere som skabte en del men blev stresset i afslutningerne.

Her var svenske Pontus Kozan klart bedst, en fornøjelse at se ham i aktion, og han havde et par giftige trækskud der gik snert over.

Copenhagens to offensive kort Parbo og svenske Kalrsson sled og slæbte og Parbo fik da også med to energimål vist kvaliteten, men Copenhagen lykkedes ikke med at få sat de to esser ordentlig op i hele kampen, dertil var Sunds effektive og gav ikke Copenhagen tid nok med bolden.

Sunds derimod, de kørte mere eller mindre med alle spillere i hele kampen og uha hvor holder Mikkel Skov højt niveau og samspillet med Søren Holm, ja de to kan finde hinanden i søvne åbenbart.

En sekvens viste klassen, Søren Holm og Mikkel Skov står med bolden til indslag ved eget mål i undertal, 4 sekunder senere har de to ene og alene udmanøvreret Copenhagen og bum scoret! Se målet her

Sunds må tage utrolig meget med fra kampen mod Copenhagen der virkelig forsøgte at bide fra sig, men de stod solidt og de skabte mange muligheder og så var de uhyggelig skarpe på omstillingerne.

Copenhagen – Sunds 3-8 (0-2, 1-4, 2-2)
Copenhagen
Nikolaj Parbo 2+1, Magnus Bidstrup-Mynster 1+0, Magnus Falkenberg Møller 0+1
Sunds
Mikkel Skov 1+3, Simon Lauridsen 2+1, Esben Køhler 1+1, Mortne Handgaard 1+1, Kristian Juhl 1+0, Søren Holm 1+0, Kristoffer Handgaard 1+0, Anders Holm 0+1

Copenhagen træner Mathias Hacke Johansson
Desværre gør vi en elendig anden periode men set over hele kampen er mig og Michael Dahl West godt tilfreds med hvad vi laver på nær hvordan vi bruger vores scoringchance.

Er lang tid sidden jeg har tabt en kamp hvor mit hold har så mange chance at score på som vi har i den her. Men jeg tager ikke noget væk fra Sunds de er gode til at straf os på vores fejl i kontrafasen, vi ser allerede nu frem til returen hvor jeg er ret sikker på vi er noget bedre kørende offensivt.

Vi er ramt af mange skader C.Holmsteen, Bondo, Carlsen, Pedersen, Pagnozzi og fik nu Planteig skadet i den her kamp vi har en bred truppe men det er klart at når vi kommer ud på den anden side af den her rehab periode vil vi ha flere værktøjer at arbejde med. 

Sunds træner Peter Hug
God start på sæsonen hvor der rulles på med 3 kæder fra start til slut. Alle man er fit for fight som bevist idag.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.