Benløse – Brønderslev 25-2

Begge klubber var enige om at rykke kampen, da Brønderslev var udfordret på at kunne stille optimalt hold, men reglerne er klare så meldingen fra forbundet var. Kampen skal spilles.

Så Brønderslev drog til Sjælland med 7 markspillere, hvor holdets træner Jarkko Rinne måtte sætte sig på holdkortet, og 2 keepere og stillede op lidt utraditionelt, nemlig med 4 mand i en boks og så en spiller helt oppe foran Benløsemålet.

Det i erkendelse af at Brønderslev i 5 mod 5 nok reelt ikke ville komme til en chance, så hellere denne alternative taktik.

Det blev et langt powerplay over tre perioder for Benløse i en kamp der ikke skulle have været spillet, og måske der skal ses på muligheder for at give dispensation hvis begge klubber er enige.

Omvendt, så har sporten forpligtelser for andre parter, og det vejede tungere for konsekvensen for ikke at spille kampen, ja den var begge hold ikke kunne være med i slutspillet!

Selve kampen, ja Brønderlev holdt stand de første 20 min som kun blev tabt med 0-2 og de fik scoret 2 mål begge mål scoret af Jan Krejiciek.

Brønderslevs træner Jarkko Rinne var selvsagt noget frustreret over kampen IKKE kunne flyttes da jeg snakkede med ham efter kampen, denne kamp er jo dårlig reklame for ligaen, hvorfor ikke imødekomme begge klubber!

Benløse træner Jens Hagbarth:
Et kedeligt resultat i en kamp som burde være flyttet, men respekt til de spillere som kom.

Benløse – Brønderslev 25-2 (2-0, 13-2, 10-0)
Benløse
Daniel Nygaard 5+6, Mathias Glass 6+4, Mikkel Christensen 3+3, Simon Møller 2+6, Milan Adam 2+1, Mark Bek 2+1, Nicholas MacCabe 2+0, Anders Christensen 2+0, Nikolaj Brixager 0+2, Mathias Mortensen 1+1
Brønderslev
Jan Krejiciek 2+0, Mathias Olesen 0+1, Adam Pudich 0+1

floorball nygaard og glass
Dagens topscorer Daniel Nygaard og Mathias Glass

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.