Lidt om talentudvikling

Her under ishockey VM har den stået på seminar med Team Danmark, og her måtte jeg konstatere at det er for lang tid siden jeg har snakket med min gamle ven Flemming Green der er ansvarlig for udviklingen hos ishockey.

I de mindre årgange, der spiller de med armbånd i ishockey!

Armbånd?

Ja, der er blå, grøn og rød kæde!

Det er kæden der spiller skiftet sammen, ikke noget med at toppe kæden, og det er kæden der spiller de powerplay og boxplay der måtte komme.

Hvorfor det?

Det er egentlig ganske enkelt, det er ikke svært at se hvem der er bedst i de yngre årgange, men hvem af dem vil gå hele vejen, det er der ingen der kan forudsige.

Derfor er det afgørende at fastholde de mange, og udvikle de mange!

Derfor spiller de med armbånd, og ishockey gør det fremragende i talentudviklingen i form af at kunne udvikle spillere til NHL!

Jeg er spændt på at se hvilke klubber der tager den ide op til den kommende sæson, og indfører det og hvilken klub der stiller det som forslag til næste årsmøde.

 

Advertisements

One comment

  1. Den ide bruger vi allerede i Aalborg Flyers floorball Club. Armbåndene bliver brugt når der spilles Kidz- liga og U9. Så kan børne altid se hvem de er sammen med. Vi bruger brede elastik armbånd i forskellige farver.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.