Optakt Frederikshavn – Hvidovre

Det er svært at se hvad Hvidovre kan gøre, i grundspillets sidste kamp, tabte de med hele 5-26 på hjemmebane og i Frederikshavn blev det til et klart nederlag på 0-11.

Nuvel sparede Hvidovre en del spillere i det store 5-26 nederlag, og helt så stort et nederlag kan jeg ikke se Hvidovre løbe ind i.

Den allerførste periode af kampen er der Hvidovre skal steppe op, I Kasper Eriksen har de en af ligaens bedste keepere, og han skal levere varen over 60 min, og så skal Hvidovre turde holde fast i bolden og ikke bare smide den væk, for de kommer under pres, så bevægelighed og hurtige pasninger er afgørende, og så skal alle mand levere 20% over deres maks.

For Frederikshavn er skræmmende stærke og har så mange offensive kort de kan spille ud, så for Frederikshavn handler det om at knække Hvidovre hurtigt, for så er den serie færdig.

Søren Frederiksen, Frederikshavn
Vi håber og forventer gå videre, uden at få skader og karantæner så vi kan så godt rustet i en semifinale.

Resultatmæssigt er det klart at vi forventer at vinde qua vores sidste kampe mod dem, men vi ved naturligvis også at slutspil er noget helt andet og vi ikke får samme resultat som sidst.

Hvidovre har nogle gode spillere på holdet. Deres målmand er rigtig god, den unge Lucas Madsen og Joakim Møller car effektive sidst.

Søren Jønsson, Hvidovre
Vi havde forventet at Benløse var modstanderen og havde planlagt alt efter dette. Så vi fik os et chok da vi fik Frederikshavn.
Vi har en dårlig historik i år mod dem. Så vi skal spille noget af det bedste Floorball vi kan for at udfordre nordjyderne.
At få forsvaret til at holde mod Frederikshavn super skarpe angreb bliver alt afgørende for at vinde. Ingen kan vel undgå i ligaen at have fokus på Juul, Glad og Høst, men jeg vil også rose u19 landshold anføreren for flot spil!

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.