Optakt Rødovre – Copenhagen

I grundspillet endte de to kampe mellem holdene med en 4-5 sejr i Rødovre til Copenhagen i overtiden, mens kampen i Copenhagen endte med 6-1 til Rødovre.

Sidste sæson mødtes de to hold i kvarten i en tæt serie hvor Rødovre trak sig som vindere, og baseret på at Rødovre er ved at have mange af deres skadede spillere retur, så er det Rødovre der er favoritter.

Copenhagen skal lykkedes med at stå stærkt defensivt, og så skal flere spillere træde i karakter offensivt. Det er ikke nok for Copenhagen at spille godt i en kamp, der er flere spillere der nu skal vise de kan levere.

Kenneth Danielsen og Kasper Abildgaard har været de to mest profilerede hos Copenhagen, men en Martin Grønborg har haft en forrygende sæson og her på det seneste har en Mads Nørregaard og Christian og Victor Holmsten har ligeså været gode.
På mål skal dygtige Rasmus Engelhardt Frie holde niveau i kampene.

Copenhagen skal spille med tålmodighed og ikke stresse og forcere deres spil, de møder Rødovre som har et klasseforsvar som er stærke både defensivt og offensivt, og det bliver nøglen til succes for Copenhagen. Tålmodighed men også at flere spillere skal levere maks i mere end en kamp.

Rødovre har været ustabile, men det skyldes de mange skader der har ramt mange af deres profiller i løbet af sæsonen. Nu er spillerne ved at være retur, og det forstærker Rødovre, men selvklart er de ikke sammenspillede på samme måde, og de tilbagevendte spillere skal vise de kan holde deres gamle niveau.

For Andreas Kleczewski og Jannik Dalkvist der er Rødovres to stærke angribere, skal de vise de kan tage næste step og levere på den helt store scene og så er der igen et stort pres på den effektive center Emil Kristensen der binder så meget samme for holdet offensivt og defensivt.

Rødovre vinder hvis de får lov at holde i bolden og kører den rundt i deres god pasningsspil, for holdet har farligere afsluttere oppe foran og har backs med overblik og skudfarlighed som ingen andre.
Jannik Trolle, Marko Krogsgaard, Marek Valachovic, Martin Erichsen og Oskar Eklund er alle klassespillere på backpositionen.

Tony Taijala, Copenhagen

Vi förväntar oss en serie där Rødovre försöker sätta hårt tryck på oss och det kommer handla för oss om att ha en stark defensiv, minimera våra misstag med boll och sedan det absolut viktigaste, vi måste vara effektiva och göra mål på de chanser vi får.

Frederik Kobberup, dynamisk spelare som gör sina medspelare bättre och alltid är ett hot.

Jannik Trolle komplett back såväl defensivt som offensivt.

Marko Krogsgaard, kan ju nästintill skjuta från egen planhalva och vara farlig med sitt skott, tempostark i sitt passningspel.

Claus Nisbeth, Rødovre
Jeg forventer en serie, hvor vi dominerer kampene og skal være opmærksomme på Copenhagens kontrafase.

Vores forsvar bliver afgørende for om vi går videre.

Anfører Kenneth Danielsen. Han har fundet sin anden ungdom, og har produceret mange vigtige point for Copenhagen. Hatten af for Kenneth og hans forbilledlige indsats denne sæson. Class.

Målmand Rasmus Engelhardt. På et ungt og uprøvet hold har Rasmus holdt højt niveau set over hele sæsonen. Han er altid ivrig efter at levere i de store kampe, og kan med sine toppræstationer gøre livet surt for enhver modstander.

Coach Taijala. Når man kigger på de spillere, som Copenhagen måtte sige farvel til inden denne sæson (Esben Køhler, Alex Jensen, Mads Istre, Jesper Schow, Claus Nisbeth, Kristian Thorup, Nikolaj Parbo og Bertram Skotte) så synes jeg, at klubben kan være stolt af deres placering som 5’er i grundspillet. Stor ros til Tony for hans indkøring af klubbens egne talenter samt evnen til at motivere de ældre.

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.