Dansk 4-2 sejr over Estland

Danmark skulle rejse sig efter det ærgerlige nederlag til Letland, det betød et der ikke blev en VM kvartfinale til Danmark.

Nu hed det i stedet kampen om pladserne 9-12, og med tanke på at Danmark ved forrige VM blev nr.10, så var en sejr over Estland første opgave, for at nå frem til at spille om 9.-10.pladsen.

Estland har været en overraskelse ved dette VM, om end godt hjulpet af en del finske spillere.

Første periode var lige med et Estisk hold,m der var bevægeligt og som stressede Danmark, der ikke fandt rytmen ordentligt og som ikke var specielt farlige i de to powerplay holdet fik, om end der var afslutninger.

Estland havde faktisk 10 afslutninger på Sara Lund i målet, men som i de andre kampe ved dette VM, hold Lund igen et højt niveau.

Det blev en indøvet frislagskombination i anden periode der åbnede kampen op, KlaraFjorder der virkelig har spillet sig ind i turneringen viste speed da hun tog bolden med fra faceoff punktet i hjørnet og under stort pres, ja der satte hun den til dansk føring. Sådan.

Laura de Fries stod for 2-0 målet, forwarden viste hurtighed og beslutsomhed da hun foran mål fik fat i bolden med ryggen til mål, og med en hurtig bevægelse, så snurrede hun rundt og scorede.

Så var Estland under pres, og da de fik endnu en udvisning, så klappede Danmark til, Klara Fjorder fik en fin bold fra Emma Vistisen (hendes assist nummer 10 under VM), og igen hårdt presset afsluttede hun direkte til dansk 3-0 føring.

Sidste periode trykke esterne godt til og fik det første mål, så Danmark førte 3-1, men 18 årige Nanna Sørensen viste hun er en spiller for fremtiden, da hun scorede til 4-1 med sit 4 mål i denne slutrunde.

Esterne fik reduceret til 4-2, men Sara Lund stod igen igen en stor kamp, og af de keepere der har fået mest spilletid, ja der er hun spilleren med den højeste redningsprocent.

Sara Lund har været en nøglespiller for Danmark ved dette VM.

BLOG WFC2017 8

Billede lånt fra damelandsholdets instagramprofil

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.