Sikker dansk sejr til VM

USA og Danmark mødtes i gruppefinalen, så det var førstepladsen der var på spil, og ikke mindst muligheden for at møde nr.4 frem for nr.3 i play off kampen for at komme i kvartfinalen.

USA er et hold af særdeles svingende kvalitet, alle spillerne på nær keeperne er baseret i Sverige, Schweiz og Finland, så de har floorballkultur, men ikke alle spiller på lige højt niveau. Men specielt tre spillere er gode og de to offensive Hägstrom og Linnhart var dem Danmark skulle være opmærksomme på.

Danmark fik startet noget rodet og lavede en del fejlpasninger der kostede lidt for enkelte chancer, og det var netop en sådan omstilling der kostede 0-1 målet.

Men Danmark har Cecilia Di Nardo, og hendes udligning, hold op for høj klasse forwarden viser der, ud af ingenting og under tæt markering viser hun hvorfor hun er Danmarks bedste spiller.

Di Nardo og Sara Lund var Danmarks bedste i starten, og stille og roligt fik resten af holdet pillet USA fra hinanden, pasningerne begyndte at flyde og markeringerne hos USA blev dårligere som kampen skred frem.

Så efter en tæt start, vandt Danmark på en klar bedre bredde på holdet og så har Danmark Di Nardo som på dette niveau, bare er klasser over modstanderne.

Det er en dejlig trumf at have som hold.

Det danske forsvar viste deres niveau efter den lidt famlende start fra hele holdet, og Olausson, Mørup, Helander og Thaarup var væsentlige årsag til at USA kun havde 7 afslutninger på mål i hele kampen.

Tanja Mørup fik en fin sjælden assist, mens Helander fortsætter sit fine spil med blik for de målgivende afleveringer.

Godt indtryk gjorde Klara Fjorder ligeså, hun har virkelig løftet sit spil og holder niveau i hver kamp, hun har spillet sig ind i turneringen.
Endelig skal Vistisen nævnes med 9 assister har hun lavet ved dette VM!
Laura de Fries var god til at finde hullerne og være det rigtige sted, men lidt mere effektivitet havde hun lavet mere end de 2 mål det blev til.

I dag gælder det play off kampen mod Letland, følg med kl.13.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.