Sikker dansk sejr til VM

Leave a comment

05/12/2017 by Steen Houman

USA og Danmark mødtes i gruppefinalen, så det var førstepladsen der var på spil, og ikke mindst muligheden for at møde nr.4 frem for nr.3 i play off kampen for at komme i kvartfinalen.

USA er et hold af særdeles svingende kvalitet, alle spillerne på nær keeperne er baseret i Sverige, Schweiz og Finland, så de har floorballkultur, men ikke alle spiller på lige højt niveau. Men specielt tre spillere er gode og de to offensive Hägstrom og Linnhart var dem Danmark skulle være opmærksomme på.

Danmark fik startet noget rodet og lavede en del fejlpasninger der kostede lidt for enkelte chancer, og det var netop en sådan omstilling der kostede 0-1 målet.

Men Danmark har Cecilia Di Nardo, og hendes udligning, hold op for høj klasse forwarden viser der, ud af ingenting og under tæt markering viser hun hvorfor hun er Danmarks bedste spiller.

Di Nardo og Sara Lund var Danmarks bedste i starten, og stille og roligt fik resten af holdet pillet USA fra hinanden, pasningerne begyndte at flyde og markeringerne hos USA blev dårligere som kampen skred frem.

Så efter en tæt start, vandt Danmark på en klar bedre bredde på holdet og så har Danmark Di Nardo som på dette niveau, bare er klasser over modstanderne.

Det er en dejlig trumf at have som hold.

Det danske forsvar viste deres niveau efter den lidt famlende start fra hele holdet, og Olausson, Mørup, Helander og Thaarup var væsentlige årsag til at USA kun havde 7 afslutninger på mål i hele kampen.

Tanja Mørup fik en fin sjælden assist, mens Helander fortsætter sit fine spil med blik for de målgivende afleveringer.

Godt indtryk gjorde Klara Fjorder ligeså, hun har virkelig løftet sit spil og holder niveau i hver kamp, hun har spillet sig ind i turneringen.
Endelig skal Vistisen nævnes med 9 assister har hun lavet ved dette VM!
Laura de Fries var god til at finde hullerne og være det rigtige sted, men lidt mere effektivitet havde hun lavet mere end de 2 mål det blev til.

I dag gælder det play off kampen mod Letland, følg med kl.13.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 731,426 hits
%d bloggers like this: