Exit Danmark ved VM

Det blev en tæt kamp, hvor Danmark gerne ville, men det kneb mod et godt organiseret fysisk Lettisk hold, der var dygtige til at spille bolden hurtig rundt så Danmark ikke fik fat i bolden.

Føringsmålet der åbnede kampen op var lidt en tilfældighed, men målet var rådsnart sat ind. en pasning rammer en dansk fod og ryger op i lugten og en lette er hurtigst på bolden.

De store chancer havde Danmark ikke i første periode og i anden periode var mønsteret det samme. Chancerne var små og sporadiske, og bagud 0-1, skulle Danmark frem, og et boldtab på vej frem blev kostbart.
Da Letland ligeså scorede på et skud langt udefra hvor Sara Lunds udsyn i målet var udfordret med tre spillere foran sig, ja så var det op ad bakke inden de sidste tyve min af kampen.

Det interessante var hvad Danmark ville gøre, tre mål skulle laves for at hente 0-3, og hvor trætte var Letland i forhold til Danmark som har haft lidt enklere kampe.

Danmark fik lagt pres og arbejdet, men Letland spillede bolden klogt og gjorde det svært for Danmark der brugte mange kræfter på at jage bolden.

Den lettiske scoring til 0-4 kunne have slået Danmark ud af kurs…men et smart frislag til Danmark gav en lettisk udvisning, og i powerplay scorede Cecilia Di Nardo sit landskampmål nummer 37 og tangerede dermed rekorden som mest scorende ved VM.

Målet gav håb til Danmark og der blev knoklet på og der kom afslutninger, desværre for Danmark rakte arbejdsraseriet ikke.

Det var de små ting der afgjorde for det danske hold, men det er på internationalt niveau ofte det som afgør kampene.

4 danske powerplay blev ikke udnyttet mere end en enkelt gang, omend det ene var 4vs4.

Målet for Danmark må nu være at blive nummer 9 til VM og imorgen venter Estland i den første kamp kl.11.30.

BLOG WFC2017 7

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.