Glassalen

I Tivoli findes Glassalen, og det kan være Benløse efter topkampen mod Rødovre skal overveje at omdøbe hallen til Glassalen, for unge Mathias Glass var i hopla, og det er godt gået af den unge spiller.

8 mål lavede Benløse og landsholdsforwarden Glass var med i 6 af scoringerne. Klasse.
Benløse og Rødovre står godt til hinanden, to hold der er pasningssikre, og som har fart i deres spil og for begge hold var der vigtige point på spil.

12 sekunder gik der, så havde unge Glass vist sig frem med 1-0 føring, men Rødovre kom tilbage anført af Nicolai Børner der var med i de næste to scoringer for Rødovre og efter de første velspillede 20 min stod den 2-2.

Unge Glass fortsatte, satte scoringen til 3-2 og havde assist på 4-2 målet ved den dygtige landsholdsback Daniel Nygaard.
Men hvis Benløse troede de havde slået hul, viste Rødovre kvalitet, første powerplay blev prompte udnyttet ved landsholdsforwarden Andreas Kleczewski til stillingen 4-3, og anfører Frederik Kobberup der har været rigtig god i denne sæson udlignede til 4-4, og det var stillingen inden de sidste tyve min af kampen

5-4 målet åbnede igen kampen, og da Rødovre ikke udnyttede deres næste powerplay, ja så kunne Jesper Roland øge til 6-4 på en assist fra Mathias Glass.

Dette var momentet der afgjorde topdysten, for 2 min senere øgede Mathias Glass til 7-4.

Rødovre tog deres time out og tog keeperen ud og spillede 6 mod 5, det blev ikke belønnet  og slutteligt kunne Benløse slukke til 8-4.

En velspillet kamp hvor de to tophold testede hinanden af, og hvor Rødovres stime som ubesejret blev sluttet

Benløse – Rødovre 8-4 (2-2, 2-2, 4-0)
Benløse
Mathias Glass 4+2, Roland 1+2, Daniel Nygaard 1+0, Mikkel Christensen 1+0, Jesper Mark Bek 1+0, Mathias de Fries 0+1, Nikolaj Brixager 0+1, Peter Pzneiszli 0+1
Rødovre
Nicolai Børner 1+1, Frederik Kobberup 2+0, Andreas Kleczewski 1+0, Claus Nisbeth 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.